Vraća li se serija The Office na male ekrane s novim suatorom?

Krenulo se šuškati da bi mogli uskoro gledati novu verziju serije The Office, ovoga puta s pojačanjem u odjelu pisanja scenarija.
25.03.2024.
IMAGE SOURCE: IMDb
RECOMMENDED

Krajem prošle godine kreator omiljene serije The Office, Greg Daniels, osvrnuo se na pretpostavke o potencijalnom povratku serije s novom sezonom i rekao je kako im tada nije još ništa bilo u planu vezano za samu seriju. Osim toga, izjavio je i kako, ukoliko se odluče ponovno snimati išta slično, bi prije snimali spinoff nego reboot jer smatra kako je serija dobila savršen kraj i niti jedan lik i njegova priča nisu ostali visjeti u zraku. A sada je došlo do novosti u The Office svijetu i saznali smo kako bi Michael Koman mogao biti suautor novog serijala The Office.

Michael Koman surađuje s tvorcem serije Gregom Danielsom kao voditelj kreative na mockumentaryju, no o samoj seriji se još ne zna mnogo jer je ona još uvijek u razvoju i čeka zeleno svjetlo. Još nije poznato hoće li uopće Universal Television u bližoj budućnosti naručiti punu seriju, zapravo nije poznato hoće li ju uopće naručiti no, mi se nadamo kako hoće i kako ćemo uskoro imati priliku ponovno gledati seriju pod scenarijskom palicom Grega Danielsa.

Komičar, scenarist i producent Michael Koman sedam godina je radio kao scenarist za Late Night with Conan O’Brien emisiju i pisao je scenarije, kao i imao ulogu izvršnog producenta za Nathan for You, seriju koja se emitirala četiri sezone. Koman bi mogao biti savršena osoba za kreiranje scenarija za nove epizode The Officea zbog jedinstvenog humora, ali i činjenice da je već prije imao doticaj sa serijom, jer je njegova supruga Ellie Kemper utjelovljavala Erin Hannon od pete do devete sezone.

Zašto je spinoff bolji od reboota kod serije The Office?

Reboot podrazumijeva pričanje iste priče samo s drugim likovima i manjim promjenama u scenariju i često iz drugog kuta gledanja ili iz perspektive drugog lika, ali ono najbitnije je da se radnja odvija u istom vremenu kao i original. Dok je spinoff priča nekog manjeg lika iz originalne serije koji sada postaje protagonist. Kako je sam tvorac serije naglasio, The Office je imala poprilično zadovoljavajući završetak i ne možemo reći kako nas je ostavio s upitnicima iznad glave no, bilo bi zanimljivo popratiti nekog od manjih likova u njegovim novim avanturama.

SAZNAJ VIŠE: