Sezona putovanja počinje, predlažemo savršene lokacije za girls trip

Ove lokacije su idealne za putovanje s prijateljicama koje ćete sigurno pamtiti dugi niz godina
03.07.2022.
IMAGE SOURCE: BURO.

Najavama je došao kraj, došlo je vrijeme za pakiranje kofera – red prugica, red kupaćih kostima, neizostavnih bijelih kompleta koji vladaju ovom sezonom i spremni smo za ljetnji trip. I to girls trip. Predlažemo vam savršene lokacije, okupite prijateljice i mapirajte svoju destinaciju.

Hvar

Magija Hvara daleko se čuje, pa se ovaj otok godinama unazad nalazi na listi preporuka eminentnih časopisa kao što su Vogue i Code Condé Nast Traveller. Od modernih vila do starih kamenih kuća – ponuda smještaja je šarolika i popraćena bajkovitim plažama i izvrsnom gastro ponudom. Kao glavni suputnik noći naći će vam se gin Hvar22, koji su zajedničkim snagama stvorili Križan Pavić i Juraj Bartolić i (ne pitajte kako) znamo da će vama i ekipi pomoći u stvaranju uspomena koje ćete prepričavati do sljedećeg ljetovanja.

Kotor

Ovog ljeta predlažemo jednu turu koja ne iziskuje dane planiranja i putovanja. Destinacija: Bokokotorski zaliv. Mistične zidine, Bajova kula, jedna od najljepših plaža u Crnoj Gori i novi Blue Kotor Bay hotel – pun paket je pred vama, zgrabite ga.

Valencia

Koja država više vrišti vječno ljeto nego Španjolska? Ove sezone predlažemo da pikirate Valenciju, jer tamo vas čekaju najljepše plaže, impresivna arhitektura, gomila muzeja i bogat noćni život. U suštini, sve ono što tražite od jednog putovanja s prijateljicama.

Amalfi obala

Obala sve glasnije zove, a ima li ljepše od Amalfijske? Spakirajte karnere i pruge, pustite osjećaju da vas nosi, zaustavite se kod svake tezge, uslikajtu svaku šarenu fasadu, ručajte i večerajte pastu i vino i neka jedina mantra bude: dolce vita.

Pariz

Pariz je neizbježna preporuka u svako doba godine i bilo kakvom obliku putovanja. Aktivirajte espresso klub u društvu kroasana i glasnog smijeha, ali usput ne zaboravite zagrebati za onom skrivenom čarolijom ovog grada, ali da je ne kvarimo, puštamo da do nje stignete bez naših preporuka.

SAZNAJ VIŠE: