Samsung pametni telefoni imaju savršene boje za ljeto i super opcije kamere

Novi Samsung Galaxy pametni telefoni su atraktivni, dolaze u modernim bojama te s izvrsnom kamerom i bit će glavni hit ovog proljeća i ljeta
28.04.2023.
IMAGE SOURCE: Press/ BURO.STUDIO

Moderni uređaji, poput pametnih telefona, tableta, satova i drugih popularnih gadgeta već su dugo nezamjenjivi u našim životima te nam olakšavaju rješavanje svakodnevnih obaveza. Možda ne trebamo sve te uređaje, ali je jasno da danas ne bismo mogli zamisliti svijet bez pametnih telefona. Oni nam služe za komunikaciju, zabavu, gledanje i stvaranje novih sadržaja, a gotovo uvijek tražimo uređaje koji se savršeno prilagođavaju našem životnom stilu. Osim funkcionalnosti, veliku pažnju posvećujemo i dizajnu, posebno onda kada pružaju cijeli spektar mogućnosti. Ovog proljeća i ljeta, nova Samsung Galaxy A serija pametnih telefona bit će među najistaknutijim uređajima, s atraktivnim izgledom, modernim bojama, kamerom i drugim značajkama, kako za kreativnost, tako i za produktivnost.

Zaslon koji će vas očarati!

Već na prvi pogled Samsung Galaxy A serija izgleda impresivno, što će zasigurno biti primijećeno gdje god ga odložite. Od sjajnog velikog zaslona do vrhunske učinkovitosti, ona donosi sve što želimo od novog pametnog telefona bez obzira na vaš životni stil.  Oba uređaja se odlikuju impresivnim Super AMOLED zaslonima od 6,4 inča na modelu Galaxy A54 5G i 6,6 inča na modelu Galaxy A34 5G. Oba zaslona su unaprjeđena za savršenu vidljivost u vanjskim uvjetima tako da možete bezbrižno scrollati po društvenim mrežama, čak i pri jakoj sunčevoj svjetlosti. Uz unaprijeđenu Vision Booster tehnologiju i brzinu osvježavanja od 120 Hz, ovi zasloni su vjerni pratioci korisnika pri svakoj promjeni uvjeta osvjetljenja čak i pri jakom ljetnom suncu. Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G također omogućuju čak četiri generacije OS ažuriranja i pet godina ažuriranja sigurnosnih značajki, što omogućava korisnicima da pristupe najnovijim softverima i sigurnosnim opcijama za maksimalno trajanje korištenja pametnog telefona.

Podignite kreativnost na novi nivo

Dolaskom toplijeg vremena sve se češće družimo na otvorenom što nam donosi beskrajne opcije za stvaranje nezaboravnih trenutaka koje možemo podijeliti sa svojim prijateljima. Kada se radi o tehnologiji, pametni telefon je neizostavan dio ovih druženja. Kamera na pametnom telefonu je važna stavka jer korisnicima omogućuje stvaranje kristalno jasnih foto i video sadržaja. Galaxy A54 dolazi s prednjom kamerom od 32MP koja omogućuje korisnicima snimanje visoko kvalitetnih sadržaja čak i u uvjetima jakog osvjetljenja.

Snimanje video sadržaja s pametnim telefonom može biti izazovno, ali nova Galaxy A serija dolazi s unaprijeđenom optičkom stabilizacijom slike i digitalnom video stabilizacijom slike, što omogućuje korisnicima snimanje oštrih video zapisa čak i pri brzom hodanju ili nemirnim rukama. Night mode način rada pomaže korisnicima da snime više detalja u uvjetima slabog osvjetljenja, dok unaprjeđeni alati za uređivanje i Photo Remaster aplikacija omogućuju jednostavno uklanjanje neželjenih sjenki i odsjaja. Sve što vam treba za stvaranje upečatljivog Instagram grida ili snimanje videa za reelse ili TikTok.

Zabava i sigurnost idu ruku pod ruku

Većina nas sva druženje prati uporabom pametnog telefona. Poruke, pozivi, fotografiranje, sve to ide u prilog činjenici da puno koristimo naše takozvane „životne asistente“ bez kojih ne možemo zamisliti dan. Pametni telefon, posebice sada kada se puno toga odrađuje online, treba bit zaštićen zbog naših privatnih podataka – od mailova, šifri, bankovnih računa, itd. Tako se razvoj Galaxy A fokusirao na poboljšana mobilna iskustva i uključuje brojne sigurnosne funkcije. Samsung Knox omogućuje vam da svoje podatke zaštite visokim sigurnosnim standardima. Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G uključuju i Nadzornu ploču za sigurnost i privatnost, koja vam omogućuje pregled svih aplikacija koje prate podatke i jednostavno zaustavljanje neželjenog prikupljanja podataka. U slučaju dijeljenja osjetljivih datoteka s drugima, postoji funkcija Private Share koja omogućuje dijeljenje željenih informacija samo s određenim primateljima u ograničenom vremenskom razdoblju te onemogućuje screenshot zaslona.

Nova Galaxy A serija predstavlja vrhunske performanse koje su prilagođene za različite potrebe i stilove života, povećavaju produktivnost i pružaju nezaboravnu zabavu. Ova serija uključuje vrhunsku kameru, veliki zaslon koji pruža izvrsno vizualno iskustvo te izdržljivu bateriju – sve ono što korisniku treba za optimalno korištenje svog pametnog telefona. Sada imate mogućnost iskoristiti posebnu ponudu gdje uz kupnju Samsung Galaxy A34 5G ili Galaxy A54 5G dobivate besplatno probno razdoblje uporabe YouTube Premiuma u trajanju od 2 mjeseca. Promocija traje do 04.04.2024., a za više informacija posjetite link.

SAZNAJ VIŠE: