Samo želimo uskočiti u ovaj pastelno ružičasti bazen

Samo jedan pogled na ovaj bazen i raspoloženje garantirano raste
08.08.2022.
IMAGE SOURCE: Samantha Klein Instagram
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Ideja o kolovozu pored bazena je upravo postala puno bolja! U kategoriju najljepši bazeni na svijetu (ok, ako izuzmemo one koji se nalaze na ivici litica) dodajemo ovaj osobni projekt content kreatorice Samanthe Klein. Ako je već pratite, onda vrlo dobro znate da je “njezin dom njezino platno” i da joj s pravom pripada titula kraljice DIY projekata.

Prepoznatljiva pastelna estetika, ružičasti ormarići i zavidna vintage kolekcija je ono po čemu je Samantha godinama unazad prepoznatljiva u online svijetu. Slobodno ćemo reći da je ovim projektom ipak nadmašila samu sebe. Za potrebe ovog pothvata, imala je pomoć. Ona i njen suprug posvetili su cijelu jednu godinu stavki – bazen. Rezultat govori da je za dobre stvari zaista potrebno vrijeme.

Inspiraciju nisu tražili na samo jednom mjestu, Samantha je s različitih bazena uzimala uzorke, naposljetku sve sklopila u jednu ideju i ubrzo potom realizirala svoju viziju. Ali, bazen je tek dio ovog pastelnog projekta. Par je u posljednjem trenutku odlučio srušiti jedan od zidova garaže i zamijeniti ga s velikim ulazom u obliku luka što se pokazalo kao pun pogodak. Ružičaste zavjese su savršeno vezivno tkivo između eksterijera i interijera njihovog doma.

Prostor oko bazena upotpunjen je savršenim sitnicama – gumama u obliku gljive i sunca, krivudavim svijećama u bojama lavande i mente i jednom kutnom garniturom. U hladu se nalazi stol i dvije stolice, a tu je i vanjska tuš kabina. Rado bismo ljetovali u ovom dvorištu!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: