Putni luksuz: Tiffany & Co. x Rimowa prtljaga

Tiffany & Co. i Rimowa su udružili snage kako bi kreirali vrhunsku kolekciju za putovanja koja uključuje kofer, kutiju za nakit i maleni kovčeg
21.09.2023.
IMAGE SOURCE: Rimowa

Tiffany & Co. jako voli surađivati s brendovima različitih branši u svrhu kreiranja otmjenog proizvoda s prepoznatljivim plavim potpisom Tiffanyja.

Nedavno se brend udružio s Beyonce u dizajniranju ekskluzivne kolekcije posvećene svjetskoj turneji Renaissance, a sada je uskočio u suradnju s brendom luksuzne prtljage Rimowa kao bi stvorio vhrunsku kolekciju za putovanja, spajajući umijeće izrade i funkcionalnost s modom i suvremenim stilom. Kolekcija uključuje kutiju za nakit, Rock Cut Cabin kofer i Jewerly Personal kovčeg.

Kutija za nakit izrađena je s „Rock Cut“ umjetničkim radom koji ima za cilj replicirati jedinstvene aspekte dijamanta, nudeći taktilno iskustvo koje proizlazi iz dizajnerskog naslijeđa Tiffany & Co. Proizveden u Njemačkoj tehnikom brušenog aluminija, dizajn također ima motiv “T” upisan unutar prepoznatljivog uzorka. Uz kultnu Tiffany plavu nijansu preko svoje vanjske strane, ručke i brtve, kutija se može pohvaliti velikim ogledalom sa srebrnom pločicom koja se može ugravirati, s pet odjeljaka i dvije ladice za pohranjivanje nakita.

Kofer se također može pohvaliti „Rock Cut“ radom, uparenim s Tiffany Blue oznakama za prtljagu, ručkama, kotačima i plavom unutrašnjosti kofera. Naposljetku, maleni kovčeg Jewerly Personal izrađen je od polikarbonata s potpisom Rimowa i ima šest pretinaca za nakit. Cijela kolekcija bit će dostupna za kupnju od 26. rujna putem Rimowa trgovina i web stranici.

SAZNAJ VIŠE: