Prostoria izlaže svoje radove na velikom sajmu namještaja u Milanu

Trenutno se održava prestižni sajam namještaja u Milanu „Salone del Mobile“ na kojem naš dizajn studio Prostoria izlaže svoje radove i nove suradnje
19.04.2023.
IMAGE SOURCE: Salone del Mobile

Jučer je započeo Milanski sajam namještaja koji se svake godine održava u Rho Fiera Milanu. Riječ je o najvećem sajmu takve vrste gdje posjetitelji mogu u pet dana najnoviji namještaj i dizajn iz zemalja diljem svijeta. Naš se poznati dizajnerski studio namještaja Prostoria još jednu godinu zaredom pronašao na ovom prestižnom festivalu kako bi predstavio svoju kolekciju namještaja.

Na ovogodišnjem izdanju sajma namještaja u Milanu, talijanski zvanom „Salone del Mobile“, Prostoria je pažljivo odabrala proizvode koje već poznamo i volimo, ali i neke zanimljive novosti koje tek treba otkriti. Prostoria će također na ovome sajmu predstaviti svoju prvu suradnju s Altherr Desile Parkom.

Kolekcija SPECTRUM

Spectrum predstavlja prvu kolaboraciju Prostorie sa studijem Altherr Desile Park sa sjedištem u Barceloni. Holistički pristup u kombinaciji s humanističkim karakterom i snažnim fokusom na materijale i boje, karakteriziraju rad ovog studija.

Spectrum je kolekcija sofa kojima je glavna karakteristika fluidnost. Prostoria za Spectrum kaže da je više od same sofe, da predstavlja „sustav izražajnih komponenti koji se gradi oko temeljne jezgre sjedala, naslona i jastuka kako bi odgovorio na potrebu za fluidnošću u našim prostorima.“ Postoje tri varijante naslona za ruke na sofama, kao i tri opcije za noge: tanka i precizna metalna struktura, organsko drvena noga i mekana neutralna noga. Ove sofe mogu se pronaći u Rho Fiera Milanu u hali 4.

SAZNAJ VIŠE: