Programi za vježbanje s potpisom regionalnih trenerica koji doista vrijede

Pokrenite svoje tijelo uz odlične fitness programe
07.05.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram, Youtube (Kanye West)

Po zimi i hladnom vremenu energija i motivacija za bilo kakvom aktivnošću nam je ravna nuli, ali to je sasvim u redu. Niti biljke ne cvatu po zimi pa si možemo i mi dopustiti lagani zimski san dok je vani mrak i temperatura ispod ništice. Međutim, već s prvim zrakama sunca naša se energija polako vraća i spremni smo na nove životne izazove. Samo što odjednom ne znamo od kuda početi. Daleko od toga da pravilnom tjelovježbom možete isklesati figuru koja vama odgovara, ali još je važniji razlog pokretanja svoga tijela fizičko zdravlje. Zašto ne biste spojili ugodno s korisnim te osigurali sebi zdravo tijelo i savršeni „summer body“ po, naravno, vašem ukusu? Ako mislite da više nemate vremena „dovesti se u red“, otkrit ćemo vam da nikada nije kasno. Naša scena nudi briljantne fitness stručnjake s čijim ćete programima postići prve željene rezultate već u mjesec dana. Mi smo za vas izdvojili četiri regionalne fitness trenerice u čije se programe možete uključiti već sada!

Tea Kravaršćan- Better you challenge

Naša izvrsna trenerica Tea Kravaršćan pokrenula je fitness izazov koji traje četiri tjedna. Program nudi 12 live treninga koji ostaju spremljeni pa ih možete odraditi u bilo kojem trenutku te mini izazove u danima kada nema live treninga. Također, osim treninga, prijavom na izazov moći ćete slušati dva predavanja o prehrani s vlasnikom brenda Foodbeyonders Markom Sinovčićem, gledati 2 live kuhanja te Q&A sa studenticom nutricionizma Sarom Kostović. U „Better you challenge“ programu dobit ćete i fit kuharicu s preko 30 recepata, plan prehrane s vege opcijama, a na kraju izazova nagrađuju se osobe s najboljim transformacijama. Cilj ovog programa je da vam zdrav i aktivan način života postane dio svakodnevice te da skupite dovoljno znanja koje možete svakodnevno primjenjivati.Cijena programa iznosi 250 kuna, a za više informacija posjetite službenu web stranicu: https://teakravarscan.com/product/better-you-challenge/

Martina Boss- Boss Live Challenge

Martina Boss poznata je osobna trenerica koja je također pokrenula vlastiti izazov vježbanja. Na ovaj challenge možete se prijaviti do 9.5. i trajat će četiri tjedna s pristupom na dodatnih 7 dana vježbanja. Program se sastoji od 12 treninga koje sudionici rade zajedno s Martinom, e-knjigom s receptima i savjetima za bolje rezultate, upute za mjerenje napretka i privatni chat i savjetovanje s Martinom. Također, sve sudionice imaju 20% popusta na Boss Fit rekvizite.

Treninzi su prilagodljivi svakome, a sadrže kombinaciju snage, izdržljivosti i cardia. Cijena programa je 250 kuna, a možete uzeti i paket vježbanja od 2 challenge-a koji traju do 1.10. Osim što ćete postići vrhunske rezultate, možete osvojiti i sjajne nagrade pri završetku izazova. Ako se želite prijaviti na challenge i saznati više o njemu, posjetite sljedeću web stranicu: https://bossfit.app/

Nevena Komazec- QueenCLUB

Nevena Komazec izvrsna je fitness instruktorica i osobna trenerica koja u sklopu svog QueenCLUB-a nudi razne programe za vježbanje i savjete za prehranu. Na njezinoj službenoj web stranici možete za 55 eura kupiti paket „Booty star pro“ koji obuhvaća program treninga za cijelo tijelo s naglaskom na izgradnju gluteusa u 12 tjedana. Program sadrži pet treninga tjedno gdje su tri treninga namijenjena donjem dijelu tijela, a dva gornjem dijelu. Također, svaki trening nudi i preporuke za cardio te korake, ovisno o tome koji cilj želite postići. U programu ćete dobiti i smjernice kako izračunati kalorijski unos, ovisno o tome želite li dobiti na mišićnoj masti ili izgubiti kile. Nevena je pripremila i QueenCLUB pre-summer challenge s cijenom od 20 eura u kojem vam je potrebno minimalno rekvizita, a ostvarit ćete maksimalne rezultate.

Suzana Štimac- SMT treninzi

Jedna od najtraženijih profesionalnih fitness trenerica je definitivno Suzana Štimac, poznata pod imenom Suzana Moj Trener. Kako biste se vratili u formu, ova stručnjakinja će vam zasigurno pomoći sa svojim dugogodišnjim iskustvom. Suzana održava grupne treninge u Zagrebu, pritom ne radeći razliku između početnika i iskusnih vježbača pa nije ni čudo što je toliko tražena. Suzana održava i online SMT treninge koji za 250 kn obuhvaćaju 5 treninga tjedno po 45 minuta, a članarina vrijedi 30 dana. Za sve dodatne informacije o treninzima posjetite Suzanin Instagram profil.

SAZNAJ VIŠE: