Ladbroke Hall, mjesto kao stvoreno za inovacije i savršen primjer zajednice rođene iz zajedničkih vrijednosti: ambicije za umjetnost i prirodno okruženje. Chef Emanuele Pollini i arhitekt Vincenzo De Cotiis udružili su snage i ponovno opravdali zašto se Ladbroke Hall smatra centrom inovacija, otvorivši Pollini – talijanski restoran inspiriran okusima i djetinjstvom Pollinija.
U samom interijeru restorana, na čijem se mjestu prije nalazio Sunbeam Talbot Motor Company, De Cotiis je pokušao očuvati i naglasiti originalne detalje poput mramornih balustrada. Za stolovima od reciklirane staklo plastike – koji su ručno oslikani – gosti će krenuti na putovanje kroz Pollinijevo djetinjstvo u Italiji.
Galeristi s kojima je Pollini surađivao su izazivali njegovu viziju, predlagali promjene u okusima i prezentaciji jela, te su na taj način razvili jedinstvenu ponudu jela koja će ispričati posebnu priču. Jedno od njih je jedan od talijanskih klasika napravljen u obliku raviola poslužen sa sušenim „čipsom“ od ragua, radi se o odavanju počasti lazanji Pollinijeve majke.
De Cotiis je kao glavni izazov imao od impozantne Beaux-Arts arhitekture napraviti intiman prostor i osjećaj. To je uspio postići s „oklopljivanjem“ središnjeg bara zidom od staklo plastike obloženim ručno obrađenim granitom iznutra i policama od antiknog stakla.
Trenutno, zbog održavanja sajma suvremene umjetnosti Frieze, moguće je posjetiti restoran za takozvani Art Week Express Lunch – od 12 sati do 14.30 – ili za večeru koja se poslužuje od 18 sati pa do 22 sata.