OVO x Wilson: limitirana kolekcija za fanove košarke

Zadnjih nam je dana sve u znaku sporta pa smo, osim onih nogometnih, pronašli i jednu košarkašku kolekciju. Dva svjetski poznata brenda, Wilson i OVO, počastili su fanove košarke novom suradnjom. Evo o čemu je riječ
06.12.2022.
IMAGE SOURCE: OVO

Američki brend Wilson stoji iza najbolje svjetske sportske opreme. Njihove lopte,reketi i palice sastavni su dio opreme vrsnih sportaša , a ovogodišnja suradnja s Louis Vuittonom i Tiffany & Co. potvrdila je njihovu dominaciju na tržištu. Za najnoviju suradnju Wilson je odabrao “October’s Very Own”, kanadski brend odjeće i modnih dodataka kojeg je 2011. pokrenuo Drake.

Ograničena serija slavi ideje oba brenda i donosi nam košarkašku loptu i set mini obruča.  Lopte dolaze u crnoj i zlatnoj boji s prepoznatljivim OVO motivom zlatne sove i co- brandingom na bočnim stranama. Naziva “blood sweat & years”, suradnja je nastala kao slavlje priča iza brendova koji su godinama predano gradili imidž.

Wilson je 2021. potpisao ugovor s NBA pa su sve košarkašte lopte u igri njihove proizvodnje. Drake je veliki košarkaški entuzijast što smo zaključili po njegovim čestim pojavljivanjima na utakmicama Toronto Raptorsa čiji je ujedno i ambasador. Osim toga, vlasnik je i ogromnog košarkaškog terena s temom Kobea Bryanta pa nas ova suradnja nimalo ne iznenađuje.

Kolekcija je limitirana i dostupna na web stranicama brendova, a košarkaška lopta, kao i obruč, koštaju 1450 kuna.

SAZNAJ VIŠE: