Ovi lijepi i pametni telefoni su očarali baš sve

Samsung Galaxy S23 i Galaxy S23+ su najnoviji pametni telefoni koji su nas oduševili sa svojim poboljšanim značajkama i performansama, kao i otmjenim dizajnom
15.03.2023.
IMAGE SOURCE: PRESS

Uranjanje u online svijet čini veliki dio dana svakog od nas, bilo da se radi o otvaranju društvenih mreža, snimanju sadržaja, igranju igrica ili pak shoppingu. Nema više čekanja, sve je postalo odmah dostupno, užurbano i na dohvat ruke, što iz godine u godinu prate tehnološka poboljšanja. Razvoj tehnologije rapidno raste i dolaze inovativniji uređaji koji su napravili pravi boom jer uvijek donose nešto više. Pravi primjer tome su i najnoviji pametni telefoni iz S serije – Galaxy S23+ te Galaxy S23, pružajući poboljšanu produktivnost, mogućnosti prilagođavanja individualnim potrebama te moćne interakcije koje svakodnevni život čine još ispunjenijim. U nastavku donosimo sve detalje ovih genijalnih uređaja!

Mrak fotke i po mraku

Možemo se složiti kako je kamera jedna od najbitnijih stavki kod odabira novog uređaja, posebice zbog društvenih mreža i snimanja contenta, ali stvaranja divnih uspomena. Galaxy S23 serija dolazi s unaprijeđenim kamerama koje stvaraju nevjerojatne fotke i snimke – poput onih na profesionalnim fotoaparatima. Poboljšana je Nightography značajka koja uz pomoć umjetne inteligencije obrađuje sitne detalje i boje za stvaranje visokokvalitetnih fotki po mraku. Osvijetljene ulice grada, atmosfera noćnog izlaska s društvom ili samo obična kreativa koju želite snimiti u tamnijem ambijentu – sve te fotke će ispasti top. Vizualni šum? Uz ove uređaje to odlazi u prošlost.

Selfieji također dobivaju na kvaliteti zahvaljujući selfie kameri koju pokreće Dual Pixel tehnologija za stvaranjezaista epic fotke – savršene za Instagram feed ili story. Za one koji malo više pažnje posvećuju fotografiji, Expart Raw aplikacija na Galaxy uređajima donosi profesionalne mogućnosti snimanja u RAW i JPEG formatu. Također, unutar ove aplikacije nalazi se i prefora Astrophoto opcija za snimanje Mliječne staze i prekrasnog zvjezdanog neba, bez potrebe za profesionalnom opremom. Vjerujemo da će ovo oduševiti baš sve, a posebno ljubitelje umjetničke fotografije i svemira!

Ekološki dizajn i prava elegancija

Uz kameru, estetika uređaja je dosta bitna pri odabiru – što zbog samog izgleda, a što zbog veličine i praktičnosti kod korištenja. Profinjeni izgled Galaxy S23 serije definitivno mami na prvi pogled, a inicijativa koja se provodi u pozadini je nešto zbog čega ćete se dodatno zaljubiti u ove pametne telefone. Naime, ova serija uređaja sadrži sveukupno 12 komponenti koje su napravljene od recikliranih materijala, što ih čini najodrživijim Samsung pametnim telefonima dosad. Materijali se izrađuju od recikliranog aluminija i stakla, plastike koja se nalazi u odbačenim ribarskim mrežama i bačvama za vodu kao i od boca od polietilen tereftalata (PET), dok se za pakiranje proizvoda koristi 100% reciklirani papir. Tako primjerice Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 zaštitno staklo sadrži 22% recikliranih materijala bez narušavanja kvalitete i otpornosti. Osim toga, Galaxy S23 serija dobitnik je i UL ECOLOGO® certifikata koji dodatno potvrđuje kako ovi uređaji doprinose očuvanju i stvaranju zdravije planete.

Da je velika pažnja usmjerena na detalje govori nam i prekrasna paleta boja inspirirana zemljanim tonovima: zelena, krem, lavanda i fantomska crna, koje se idealno uklapaju u sve aktualne fashion trendove. Dodatno, dizajn zadnje strane Galaxy S23 i Galaxy S23+ uređaja sada prati dizajn Ultra modela. Kamere više nemaju onaj poseban ispupčeni okvir, već se savršeno stapaju s kućištem što ih čini još profinjenijima.

Nova razina genijalnih performansi

Iako su kamere i dizajn nešto što svi volimo staviti u prvi plan, performanse ne smijemo nikako zanemariti. Galaxy S23 seriju pokreće najnovija Snapdragon® 8 Gen 2 mobilna platforma koja korisničko iskustvo podiže na novu razinu, dok snažne baterije ovih uređaja omogućavaju neprestan rad. Tako baterija Galaxy S23 ima 3900 mAh, dok Galaxy S23+ sadrži 4700 mAh – ukratko, nema straha da će vam se pametni telefon isprazniti, čak ni nakon cjelodnevnog korištenja. Sigurnost je također od velike važnosti, posebice kod online shoppinga gdje moramo upisivati svoje brojeve kartica i osobne podatke ili na društvenim mrežama. U skladu s time, Galaxy S23 serija donosi Samsung Knox sigurnosni sustav za visoku razinu zaštite, a sve kako bi mogli bezbrižno surfati internetom i uživati u svim željenim sadržajima.

Samsung Galaxy S23 serija donosi top kameru, inovativni dizajn i, naravno, nevjerojatne opcije za zabavu, posao i svakodnevicu, osiguravajući dosad najbolje korisničko iskustvo. Ovo su pametni telefoni koji definitivno postavljaju trendove, a sada je i super prilika jer uz Galaxy S23 ili S23+ pametni telefon dobijete besplatno probno razdoblje za YouTube Premium u trajanju od 4 mjeseca. Ponuda besplatnog probnog razdoblja uporabe YouTube Premiuma u trajanju od 4 mjeseca dostupna je korisnicima u Hrvatskoj koji kupe i aktiviraju Galaxy S23, S23+ ili S23 Ultra. Ponuda traje u periodu od 1.2.2023. do 2.4.2024., a više informacija možete pronaći na linku.

SAZNAJ VIŠE: