Ovi Instagram noviteti su nas jako obradovali

Instagram je uveo neke nove značajke koje će donijeti veliko olakšanje u objavljivanju onima kojima je ova društvena mreža posao, a razveselit će i ležerne korisnike Instagrama
07.12.2022.
IMAGE SOURCE: BURO.

Instagram je zaredao promjene koje uvodi na svojoj platformi, ali na red napokon stižu i neki smisleni noviteti. Najnoviji update je iz nekog razloga prošao neopaženo, a sigurni smo da će vas obradovati!

Prvi update tiče se link in bio sekcije u kojoj će sada biti moguće zakačiti više od jednog linka. Ali, drugi update je ono zbog čega ćete odahnuti - napokon je moguće zakazivati objave kroz samu Instagram platformu, bez third party aplikacija!

Ova opcija rezervirana je samo za profesionalne profile i pravi je game changer, a to znaju posebno oni kojima su društvene mreže posao. S novim alatom, moći ćete zakazivati objave u obliku fotografija, reel-ova i carousel-ova čak 75 dana unaprijed.

Kada kreirate objavu, možete pristupiti alatu za zakazivanje tako što ćete otići na sekciju „Napredna podešavanja“. Zatim ćete vidjeti novi prekidač „Zakažite ovaj post“. Nakon što odaberete tu opciju, moći ćete izabrati vrijeme i datum kada želite da post bude objavljen. Zatim se morate vratiti na tijek objava na Instagramu i dodirnuti „raspored“. Zakazane objave moći ćete vidjeti u odjeljku „Planirani sadržaj“. Sve što je sada potrebno je da se bacite na planiranje sadržaja, a ostatak prepustite Instagramu.
SAZNAJ VIŠE: