Ove tenisice želimo: čupave Nike Dunk Low

Nike produžuje svoju Dunk Low kolekciju lansiranjem novog modela tenisica pod nazivom „Terry Swoosh“ koje će svojim dizajnom biti izvrsne u nadolazećim zimskim mjesecima
18.10.2022.
IMAGE SOURCE: Nike

Ove sezone se naveliko vraćaju visoke tenisice u igru. Ali to ne znači da moramo staviti niske tenisice u zaborav. One se možda odbacuju u hladnijim danima, ali Nike se pobrinuo da to ne bude slučaj. Iako smo svi ludi za Nike Dunk High tenisicama, ovaj brend je ažurirao i svoju Dunk Low verziju, lansirajući najnoviji model pod nazivom „Terry Swoosh“.

Kao što i sugerira njihov naziv, tenisica ima čupavi, zimski uzorak koji se proteže po čitavom Nike znaku, poznatoj „kvačici“ koja se naziva „Swoosh“. Frotirni materijal zauzima središnje mjesto u dizajnu i dolazi u tri boje: „Shimmer“, „Mars Stone“ i „Sanddrift“. Osim što prekriva Nike znak, čupavi frotir prostire se sve do peta tenisice na kojima je otisnut natpis „Nike“.

Prednji dio tenisica izrađen je od kože, što je u kontrastu s presvlakama od antilopa koje se nalaze sa svake strane tenisice, na peti i u području vezica. Dolazak Nike Dunk Low „Terry Swoosh“ tenisica očekuje se u nadolazećim mjesecima u Nikeovim trgovinama i odabranim maloprodajni, trgovinama. Pomno ćemo pratiti njihov dolazak!

SAZNAJ VIŠE: