Visoke tenisice su sljedeći trend: imamo top modele

Prošle godine (i velikim dijelom ove godine) je vladao trend niskih tenisica, a dominatnat model uženskom svijetu je bio New Balance 550. Ove sezone se stvar mijenja i nastupa dominacija visokih modela. Odabrali smo najzanimljivije
02.10.2022.

Vjerojatno ste pročitali da svi „guguću“ oko New Balance 650 modela koji je najavljen kao veliki hit ove sezone. Gotovo smo sigurni da će njihov 550 model ustupiti svoje mjesto ovom novom obliku i da ćete ga viđati na Instagramu kao dominatnu siluetu. New Balance 650 dolazi u nekoliko primamljivih kombinacija boja na čelu sa zelenom koja će se prva rasprodati. Kad pričamo o dubokim tenisicama ne smijemo zaboraviti Nike Air Jordan koje su na listi želja već godinama i jako je teško doći do nekih popularnih kombinacija boja.

NIKE
CONVERSE RICK OWENS

Kod nas neke modele možete uhvatiti u Buzz Sneaker Stationu, a u inozemstvu ih naručujemo s platforme Farfetch koja ima jako dobar odabir i naravno BSTN Storea koji imaju najekskluzivnije modele. Ako kupujete u BSTN-u, pratite novitete na Instagramu i reagirajte brzo jer doslovno nestanu u roku od 2 sata. Pored Nike i New Balance modela, obratite pažnju na adidas Forum u Mid verziji. Radi se o košarkaškom klasiku koji zna imati zanimljive kombinacije boja. I Converse je imao veliki povratak s Chuck Taylor modelom koji je dobio veliku gumenu platformu, točnije izgleda kao hibrid tenisice i planinarske cipele. Možete ih pronaći u Hrvatskoj.

NEW BALANCE
NEW BALANCE
NEW BALANCE
SAZNAJ VIŠE: