Ovdje možete kupiti IKEA vintage kolekcije za dom

BILLY je online trgovina gdje možete kupiti retro i vintage IKEA proizvode, poput namještaja, dekoracija, rasvjete i drugih kućnih dodataka, a ovaj vikend BILLY je otvorio svoj prvi pop-up store u Londonu s više od 100 IKEA vintage predmeta
11.11.2022.
IMAGE SOURCE: BILLY

U svijetu dizajna interijera IKEA vintage komadi namještaja i dekoracije postale su kategorija za sebe. Na raznim mjestima možete nabaviti kolekcije koje datiraju iz 1970-ih, 80-ih i 90-ih godina, a dolaze ravno iz IKEE. Pionir u trendu vintage IKEA kućanskih proizvoda je BILLY. Osnovao ga je Harry Stayt prije pet godina kao arhivski projekt i od tada je nastavio isporučivati online ograničene količine IKEA retro namještaja, kućnih dodataka, kataloga i još mnogo toga. A sada se BILLY sprema svoju prodaju okrenuti i u fizičkom smjeru.

U galeriji Dinner Party u Clerkenwellu u Londonu, BILLY će prodavati više od 100 IKEA komada koji obuhvaćaju namještaj, rasvjetu i dodatke, od kojih će svaki biti posložen oko izložbe instalacija fotografa Dextera Landera, a izložba će pretežno istraživati antropomorfne IKEA predmete u BILLY kolekciji.

Nazvana CASA BILLY, arhivska rasprodaja uključivat će najtraženije komade IKEA nasljeđa, uključujući laganu fotelju od trapera TAJT Gilisa Lundgrena iz 1973., stolice za slaganje MUNKEN od stakloplastike Waltera Papsta iz 1970. i blagovaonske stolice od čelika i kože ANIMA Törda Bjorklunda iz 1991. također, svoj dom ćete moći ukrasiti cijelom lepezom BILLY-jevih dodataka za kuću, poput raznih svijećnjaka, postolja, vaza i posuđa.

CASA BILLY održava se 11. i 12. studenog, a ako već niste u Londonu, svakako pogledajte njihovu vintage kolekciju na službenoj web stranici s koje možete i naručiti svoj najdraži IKEA primjerak.

SAZNAJ VIŠE: