Ovaj pametni sat uspješno će pratiti vaš tempo života

Dugoočekivana linija pametnih satova podiže ljestvicu tehnološkim funkcijama, kvalitetom izrade i vrhunskim dizajnom
25.05.2022.
IMAGE SOURCE: Press

U ležernoj atmosferi zelenila golf terena Riverside u Zagrebu održan je event povodom hrvatske premijere najnovije serije pametnih satova brenda Huawei – Watch GT 3 Pro. U ugodnom društvu brojnih poznatih lica i ljubitelja tehnoloških inovacija poput Lane Klingor, Bojane Gregorić, Renate Sopek, Gordana Vogleša, Marija Valentića, Juraja Šebalja, Mije Negovetić, Antonije Stupar Jurkin, Tonija Miluna, Brune Šimleše, Saše Lozara, Luke Hrvatića te drugih uzvanika, neobaveznom partijom golfa testirane su neke od brojnih funkcija najnovijeg Huaweijeve pametnog sata.

Važnost ove premium serije koja u četiri nova modela u dvije veličine spaja vrhunsku kvalitetu izrade, najnovije tehnološke inovacije kao i izniman dizajn uvodnim riječima naglasili su Liao Jia, regionalni direktor tvrtke Huawei za područje Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije kao i direktor marketinga za Hrvatsku i Sloveniju, Norman Mueller.

„Najnovija Watch GT 3 Pro serija je produkt dugogodišnjeg ulaganja u kvalitetu i inovacije nosivih pametnih uređaja Huaweija. Naša serija pametnih satova iznova podiže ljestvicu korisničkog iskustva te dizajna“, navodi Mueller.

Sama lokacija i sport iza domaće premijere ovih vrhunskih pametnih satova na najbolji način prikazuje i samu srž njihovog dizajna. Odmjerena i bezvremenska elegancija koju pokreće snažno i intuitivno sportsko srce u potpunosti se povezala s kraljevskim sportom golfom, čiju su partiju nakon uvodnih pokaznih treninga zaigrali brojni okupljeni. Beskompromisna kvaliteta materijala satova jasna je na prvi pogled – novi satovi dolaze s kućištem od titana ili keramike, a svaki od njih u dvije verzije s različitim remenima. Tako Watch GT 3 Pro 46mm dolazi u verziji s remenom od titana, te crnim remenom od fluoroelastomera, dok manji, Watch GT 3 Pro 43mm dolazi s keramičkim ili kožnim remenom.

“Kako i sama živim aktivnim stilom života koji uključuje predanost sportu i promociji zdravih životnih navika, mogu potvrditi koliko je dobro i korisno imati ovakvog “tehnološkog asistenta”. Uz sve funkcije koje Watch GT 3 Pro nudi, puno je lakše imati kontrolu nad dnevnim aktivnostima, sportskim performansama, ali i zdravljem koje je, zadnjih godina, postalo prioritet. Što se estetike tiče, moram priznati da su me oba modela oduševila! Elegantni su i nosivi u svim prilikama!”, navodi nam Renata Sopek.

Huawei Watch GT 3 Pro serija dolazi u dvije već spomenute veličine od 46 i 43 mm – dok se modeli međusobno dodatno razlikuju po materijalima izrade i narukvicama s kojima su opremljeni.  Ova serija u sebi objedinjuju inovativne visokotehnološke procese proizvodnje, vrhunske materijale, široki dijapazon funkcija i specifikacija koje vas prate u svim segmentima života drastično olakšavajući nadzor nad svakodnevnim obavezama, poslovnim i privatnim interesima, sportskim i zdravstvenim performansama kao i pametnom, intuitivnom upravljanju multimedijalnim funkcijama. Ovaj osobni asistent na vašem zapešću omogućava vam više od 100 načina treninga, pametno uparivanje s drugim uređajima, praćenje zdravstvenih informacija uz podršku snažne baterije, pouzdanih GPS sustava i mnoštva dostupnih aplikacija i widgeta koji prate ovu seriju.

Huaweijevo inzistiranje na beskompromisnom korisničkom iskustvu iza kojeg stoje brojne tehnološke inovacije i ulaganja u kvalitetu, čine seriju pametnih satova Watch GT 3 Pro zasigurno jednom od najočekivanijih linija pametnih i nosivih uređaja koja će zasigurno opravdati već sad zavidnu reputaciju.

Sve detalje o Huawei Watch GT 3 Pro seriji i očekivanom startu prodaje možete naći na sljedećem linku.

SAZNAJ VIŠE: