Ova prekrasna kuća u Grožnjanu postala je ekskluzivna rezidencija San Canzian

14.02.2022.

Divno uređen San Canzian Village & Hotel od svog je otvorenja, u kolovozu 2019., san svakog ljeta brojnih posjetitelja. Opuštajuća je to oaza koja je pitoreskno istarsko selo Mužolini donji, odmah pored Grožnjana, pretvorila u destinaciju za putovanja, pogotovo za ljubitelje dobrog pogleda na zalazak sunca. Nakon nekoliko neizvjesnih godina za turistički sektor, znamo zašto, San Canzian gleda prema naprijed i širi svoju priču na još jednu mikrolokaciju. Od nedavno u svoju je ponudu uvrstio i prekrasnu kuću u Grožnjanu koja je postala ekskluzivna rezidencija San Canzian. “Kada bi to bilo moguće, naš hotel bi se nalazio u Grožnjanu, po našem mišljenju najljepšem selu u Istri, udaljenom svega nekoliko kilometara zračne linije od San Canziana. No, kako ne možemo premjestiti hotel, odlučili smo jednu od najljepših kuća u Grožnjanu pretvoriti u malu rezidenciju s kompletnom hotelskom uslugom”, kažu mi ovoj novosti iz San Canziana.

Uređenje interijera i eksterijera potpisuje naš poznati dizajner Boris Ružić koji je uspio zadržati tradicionalni istarski šarm spajajući različite stilove i elemente koji zajedno savršeno funkcioniraju kao cjelina. Određeni elementi prostora ostali su skoro pa u potpunosti netaknuti kao simbol poštivanja starih predaka koji su odrasli u ovoj kući. Tako glavnu ulogu dnevnog boravka preuzima istarsko ložište koje zaista daje posebnu toplinu prostoru. Ova dvosobna kuća ima sve potrebne sadržaje za odmor iz snova a njena posebnost leži u romantičnoj terasi koja neodoljivo podsjeća na kakvu filmsku scenografiju iz davnih vremena. Gosti ovdje mogu odmoriti u samom središtu šarmantnog Grožnjana, i to uz sav hotelski komoditet, ako to požele.

“Naša ideja je da gosti iskuse život kao njegovi stanovnici, da istražuju sve ljepote u centru ovog malog, umjetničkog gradića, a kada to požele, uživaju u luksuzu našeg hotela i koriste sve hotelske sadržaje poput bazena, wellnessa, restorana, bara. Kako bi iskustvo bilo potpunije, u Grožnjanu im je osigurano parkirno mjesto i besplatna cjelodnevna usluga prijevoza do našeg hotela kada god to požele.”

Ova je rezidencija zanimljiv i vrlo ugodan dodatak postojećoj ponudi San Canzian Village & Hotel koja broji ukupno 24 sobe i suita, restoran Luciano i istoimeni bar, bazen i spa mogućnosti te doživljaje za sva osjetila. I čini se kako ne staju na tome već najavljuju i nova iznenađenja.

„Jako smo ponosni na ovu ekstenziju u našoj ponudi jer želimo svojim gostima pružiti zaista jedinstveno iskustvo kakvo još nigdje nisu doživjeli. Svake godine trudimo se gostima pružiti nešto novo pa tako i ove godine imamo jedan novitet unutar San Canziana, no više o tome uskoro.”

SAZNAJ VIŠE: