SEARCH

Otvaramo sezonu sandala ovim bojama lakova za nokte

Već smo upoznati sa svim mogućim trendovima manikure, a sada je došlo vrijeme da se posvetimo i svojim nogama i odaberemo savršenu pedikuru za ljeto
03.06.2023.
RECOMMENDED

Ako ikada postoji trenutak kada je pedikura jednako važna kao i izgled vaših noktiju, onda je to upravo sada. Promjenjivo godišnje doba prilika je da pokažete svoje raspoloženje (i stav) raznim bojama noktiju na nogama, a nećemo lagati, one su jednako važne kao i sandale koje odaberete. Tu smo da vam pomognemo ako vam nedostaje inspiracije.

Zalazak sunca

Samo zato što ljeto često povezujemo s nježnim i suptilnim tonovima ne znači da nema (velikih) iznimaka od pravila. Probajte klasičnu crvenu, intenzivne karmin nijanse i koraljne kao živahnu alternativu.

ZELENA boja

Zelena se može činiti kao izazovna boja za pedikuru, ali neke su nijanse zapravo vrlo laskave i lake za nošenje. Ove sezone zamijenite klasične neutralne tonove za zelenu boju i nećete požaliti.

GLOSSY NUDE 

Prirodno, ali sjajno (i sjajnije, najsjajnije), u kombinaciji s glossy noktima svih vrsta, tu su i  briljantne nude nijanse na stopalima. Lagano tonirani (u ružičasto), mliječno-neutralni ili jednostavno ispolirani do savršenstva, sjajni nokti najelegantniji su izbor.

čokolada

Živahne nijanse zalaska sunca, neon na rukama ili zelena, sve su to boje koje vrište da je sunce stiglo – ali to ne znači da nema opcija za minimaliste. Osim prozirnih sjajnih lakova, tu su i čokoladne nijanse kao najzanimljivija neutralna varijacija na temu.

SAZNAJ VIŠE: