SEARCH

Čokoladno smeđa manikura bit će glavni hit ovoga ljeta

Čokoladno smeđa manikura naša je nova opsesija. Inspirirani smo manikurom 1990-ih pa ćemo ovoga ljeta na noktima nositi tople nijanse smeđe boje
18.05.2023.
IMAGE SOURCE: Pinterest
RECOMMENDED

Proljeće smo obilježili s različitim trendovima u manikuri: od pastelnih boja, preko odvažno zelenih noktiju pa sve to nježne satenske manikure. Kada pomislimo na ljeto, prvo nam na pamet padnu vibrantne boje, no ove godine istaknut će se neočekivana boja: smeđa. I to razne varijacije smeđe. Na društvenim mrežama porastao je trend „Chocolate Milk Nails“ gdje djevojke pokazuju svoju minimalističku manikuru s divnim nijansama smeđe boje.

Od mliječnih pa sve do dubokih i tamnih nijansi, „chocolate milk“ nokti trend je koji vuče korijene iz 1990-ih kada su smeđu boju na noktima najčešće nosile poznate crnkinje i Latinoamerikanke. Čokoladno smeđa nije samo trendi boja, već je i odlična prijelazna nijansa koja savršeno odgovara svim godišnjim dobima i prilikama.

Čokoladno smeđa manikura idealna je za ljeto jer se možete odlučiti za toplije nijanse smeđe ili čak kombinirati svijetle akcente kako biste još uokvirili svoj izgled noktiju. Donosimo vam inspiraciju za savršenu smeđu, ljetnu manikuru.

SAZNAJ VIŠE:
Kristina Mikulić
| 03.08.2022.