Opsjednuti smo novim parfemom kuće Prada. Otkrijte Paradoxe

Prada je predstavila novi parfem i nismo sigurni jesmo li više opsjednuti s mirisom ili pakiranjem
14.09.2022.
IMAGE SOURCE: Press
RECOMMENDED

Pronalazak ‘The One’ parfema nekad je teži zadatak od pronalaska partnera za život.

Onaj savršen i jedan jedini miris po kojem ćete uvijek biti prepoznatljivi. Miris koji odgovara svakom dobu dana i noći, a potpuno se prilagođava svakodnevnim prilikama kao i onim posebnim. Takav parfem mora biti dugotrajan, ali ne previše napadan. Intenzivan, ali da ne prevladava nad osobom koja ga nosi. Trag kojeg ostavlja, mora biti pamtljiv. Utkan u trenutak i misao kad ga prvi put osjetite tako da vas ostavlja da žudite za još. Ta urbana legenda o savršenom parfemu ne sadržava epitete već paradokse.

Urbana legenda ove godine postala je stvarnost. Spajanje nespojivog. Rušenje barijera. Avangarda koja postaje bezvremenski mainstream. Miris koji je hit upravo sada, ali će ostati ‘timeless’. Upravo tako bi opisali novi Pradin parfem koji životopisno nosi naziv Paradoxe. Što ga dulje nosite, susrećete se s različitim notama. Prada Paradoxe miris je koji se konstantno razvija. Zahvaljujući ovoj unikatnoj sposobnosti, idealno će se prilagoditi svakom trenutku s kojim se moderna žena suoči u danu. Od jutarnje užurbanosti i strože strukture dana, pa do večernje opuštenosti i zavodljivosti u ambijentu prigušenog svjetla.

Ovaj miris baziran na bezvremenskoj ljepoti buketa bijelog cvijeća, natjerat će vas da promijenite perspektivu o savršenom parfemu. Zanimljiv spoj dolazi u kultnoj, ali neočekivanoj trokutastoj staklenoj bočici, obuhvaćajući sve paradoksalne dimenzije mirisa i ličnosti Prada žene. Svježina mirisa pokreće dijalog ženstvenosti. Novi prepoznatljivi ženski miris istražuje simbiozu kontradiktornosti koje su temelj brenda Prada: spoj ručne radinosti i tehnologije, tradicije i suvremenosti, zahtjevnosti i uglađenosti, discipline i mašte. Trag kojeg ostavlja Prada Paradoxe je istovremeno zagonetan i ugodan. Upravo zato ostaje utkan u sjećanje svake osobe koju obavije.

Prada ovim parfemom slavi ženu koja nikad nije ista, ali je uvijek beskompromisno svoja. Ženu koju nije moguće definirati. Zato ostaje zagonetna. Baš kao i Paradoxe parfem. Parfem se stapa sa svakom ulogom koju današnja žena može imati, ne oduzimajući joj moć. Baš naprotiv. Prada Paradoxe je miris koji najavljuje – Ona je tu! – u svakom trenutku. Miris neodredive žene koji se odmah prepoznaje. Istražuje kontradiktornosti i dolazi do otkrića u kojem udomaćuje glas svake žene – bez obzira na ulogu koju igra u životu. Miris koji se ne boji postavljati pitanja, baš kao ni žena koja ga nosi.

Parfem su satkala 3 grand mastera parfemske industrije: Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu i Antoine Maisondieu. Baš kao što i sam trokut ima tri strane, svatko je u miris unio svoju perspektivu moderne ženstvenosti spojenu s interpretacijom bezvremenskog mirisa. Glavno lice savršeno predstavlja Emma Watson koja je osmislila i kratki film prvijenac za kampanju parfema. Emma kao umjetnica, aktivist, glumica i moderna žena savršeno utjelovljuje esenciju ovog parfema. Zahvaljujući brojnim ulogama koje ima u životu, osjeća slobodu u svojoj nedefiniranosti. Drugim riječima, ženu koju nije moguće definirati, nije moguće ni ograničiti. Ovu nezaboravnu mirisnu filozofiju u ikoni Pradinog trokut simbola, možete pronaći u poslovnicama Douglas i Muller.

SAZNAJ VIŠE: