Nova kolekcija namještaja brenda House of Slim vratit će vas u sedamdesete

Brend House of Slim poznat je po izradi namještaja koji nas vraća u neka nostalgična vremena, a njegovom novom kolekcijom transportirat ćemo se u sedamdesete
17.08.2022.
IMAGE SOURCE: House of Slim
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

House of Slim je brend koji počiva na postulatima nostalgije, a komade namještaja izrađuju tako da nas transportiraju u neka minula vremena. I to rade maestralno dobro. Najnovija kolekcija simbolično nosi naziv Grandma’s Sunroom i kombinira retro i moderni dizajn. Rezultat je fenomenalan! Idemo na turu kroz sedamdesete.

Kolekcija je nastala pod kreativnom direkcijom Holly Chippindale, a Grandma’s Sunroom je zbirna oda prošlosti i sadašnjosti. Tragovi inspiracije koji datiraju iz sedamdesetih lako se čitaju u ovim bezvremenim komadima. Zvijezda kolekcije je Bibi stolica, komad neutralne nijanse koji se lako može uklopiti u gotovo svaki interijer, a njen par je šarmantni Farrah stol. Druga, “telefonska stolica” smjelo kombinira retro izrezbarenu tkaninu s najkvalitetnijom tikovinom koja ima završni mat sjaj. 

Ovaj brend je oduvijek bio poznat po izradi promišljenih komada, s posebnim fokusom na detalje, a novom kolekcijom ostali su u potpunosti vjerni svom pristupu. Grandma’s Sunroom je oda sedamdesetima i bezvremenom stilu starijih, a mi smo zaljubljeni u ove komade.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: