Nova godina donosi nove serije, ovima se veselimo

Donosimo vam uzbudljiv popis odličnih serijskih naslova koji će sigurno obilježiti 2023. godinu
26.12.2022.
IMAGE SOURCE: BURO. / IMDb
RECOMMENDED

Uz mnoštvo odličnih filmova koji dolaze iduće godine, ne smijemo zaboraviti na serije. Osim što smo nestrpljivi pogledati nove sezone koje nam donosi “Succession”, “Never Have i Ever” i “You”, veselimo se i svježim naslovima o kojima će se tek pričati. 

SHRINKING

Apple Tv+

27. siječanj

Naslov serije je sugestivan, ali vjerujemo ne u dovoljnoj mjeri. Jeste li spremni upoznati psihotarapeuta koji počinje kršiti pravila i govoriti svojim klijentima što stvarno misli? Ignorirajući pravila ove profesije, on počinje mijenjati ne samo svoj život, već i živote svojih pacijenata. Ako vam kažemo da ova serija dolazi iz genijalnih umova Jasona Segela, koji nosi glavnu ulogu, Billa Lawrencea, kreatora druge izvrsne serije, “Ted Lasso” i Bretta Goldsteina, postat će vam jasno da je u pitanju zlatno serijsko štivo.

POKER FACE

Peacock

26. siječanj

Volite film “Knives Out”? Onda ćete sigurno voljeti i ovu seriju. U deset epizoda, pratit ćemo Charlie, koja ima izuzetnu sposobnost prepoznati kada netko laže, na njenom putu otkrivanja čudnih zločina. U ulozi Charlie naći će se genijalna Natasha Lyonne koja također sudjeluje u produkciji, rame uz rame sa Rianom Johnsonom. Tu nije kraj dobrim vijestima! Član glumačke postave je i Adrian Brody!

THE IDOL

HBO

2023.

“The Idol” nam donosi “najljigaviju ljubavnu priču iz Hollywooda”. Priča prati mladu pop pjevačicu, u čijoj se ulozi nalazi Lily-Rose Depp, koja započinje romansu sa misterioznim vlasnikom kluba koji je također vođa tajnog kulta. On je the Weekend, a ovo je njegova prva serija i sasvim sigurno, jedna od najiščekivanijih za 2023. godinu. Zapravo, seriju co-kreiraju The Weeknd, Reza Fahim i Sam Levinson, koji se proslavio kao reditelj “Euforije”. Iako točan datum premijere još uvijek nije poznat, spremni smo da će nas prva epizoda iznenaditi u bilo koje doba dana ili noći.

KALEIDOSCOPE

Netflix

1. siječanj

Nakon urnebesne serije “White Lotus”, bit će teško pronaći joj adekvatnu zamjenu. Treba nam nešto uzbudljivo, neočekivano, a opet relatable i možda će to biti nova Netflix serija koju možete gledati bilo kojim redosljedom. Kroz osam epizoda, pratiti ćemo grupu stručnih lopova koji rade na otključavanju trezora za najveću isplatu u povijesti. U razdoblju od 25 godina, oni smišljaju plan kako da se probiju kroz najmoćniji sigurnosni tim na svijetu. Jedva čekamo upustiti se u avanturu biranja epizode kojom ćemo započeti ovo dinamično putovanje i to iz udobnosti svog naslonjača.

THE LAST OF US

HBO

15. siječanj

Joel and Ellie koje tumače Pedro Pascal i Bella Ramsey nalaze u postapokaliptičnom svijetu. Povezani surovošću novog svijeta u kojem sada žive, primorani su zajednički se boriti protiv brutalnih i nemilosrdnih ubojica dok se probijaju kroz Ameriku. Ovo je još jedna serija za koju je ljestvica očekivanja podignuta visoko.

SAZNAJ VIŠE: