Nikad nije dosta ružičaste – to dokazuje i nova Superga x Barbie kolekcija

Tenisice nikada nisu izgledale zabavnije - osjećajte kao da ste iskočili iz Barbie filma uz novu Superga x Barbie kolekciju
18.06.2023.
IMAGE SOURCE: @superga_official

Kao da nismo već dovoljno opsjednuti ružičastim motivima u iščekivanju Barbie filma, Superga dodatno potiče našu ljubav prema svemu što je ružičasto jer je brend obuće sklopio partnerstvo s Barbie u izdanju ekskluzivne capsule kolekcije.

Tri jedinstvena stila tenisica iz kolekcije Superga x BarbieTM Movie savršeno dočaravaju svijetli i zabavni duh legendarne lutke. Ležerni, niski gornji dio pamučnog platna 2750 prikazuje Barbienu razigranu energiju u obliku bogato ukrašenog tijela s njezinim najdražim rolama, palmama, sladoledom  i srcima, naravno uz već svima poznati logo filma. Uložak s dvije marke i bočna jacquard etiketa, zajedno s ružičastim logotipom Superga ujedinjuju cijeli dizajn.

Na istom modelu različitog dizajna, gornji dio od trapera 2750 koji se može pohvaliti s tri zasićene Barbie inspirirane metalne igle za vezice koje daju dašak vintage štiha, a uparene su sa svijetlim vanjskim potplatom jarke ružičaste boje. U međuvremenu, tenisice 2802 duginih boja stoje visoko na platformi od 7 centimetara s ciljem da korisniku pružaju iluziju pravih Barbie noga. Naravno prepoznatljiv Barbie logotip nalazi se sa strane, izlazeći iz pahuljastog oblaka i duge.

Ako ste i vi opsjednuti Barbie tematikom koliko i mi, cijela kolekcija Superga x BarbieTM Movie dostupna je na web stranici brenda.

SAZNAJ VIŠE: