Dua Lipa ima pjesmu za film „Barbie“, izašao je i novi trailer

Dua Lipa je izbacila pjesmu „Dance for the Night“ koja je dio soundtracka za film „Barbie“, a dobili smo i trailer filma s novim detaljima
26.05.2023.
IMAGE SOURCE: Instagram @rollingstone, @dualipa/ Tyrell Hampton

Jedan od najiščekivanijih filmova ove godine je Barbie“ i to zahvaljujući odličnoj promociji, kao i izvrsnoj glumačkoj postavi. Film u kina izlazi 21. srpnja, a dok ga čekamo, dobivamo male poslastice vezane uz film zbog kojih smo se još više zapalili za „Barbie“. Nakon teaser trailera dobili smo čitav popis izvođača za soundtrack filma kojeg predvodi Dua Lipa s pjesmom „Dance for the Night“. Disco-pop sigl izašao je danas, a nama je već na repeatu.

Pjesma „Dance for the Night“ objavljena je uz razigrani ružičasti glazbeni spot s isječcima iz filma, a u spotu se na trenutak pojavljuje i redateljica Greta Gerwin. Dua Lipa crpi retro-futurističku inspiraciju iz svoje posljednje pjesme „Future Nostalgia“ kako bi stvorila disco poslasticu za Barbie soundtrack.

Uz Dua Lipu, koja u filmu također glumi Barbie sirenu, soundtrack su kreirali sljedeći izvođači: Ava Max, Charli XCX, Dominic Fike, Ryan Gosling, Ice Spice, FIFTY FIFTY, GAYLE, Karol G, Khalid, Lizzo, Nicki Minaj, The Kid LAROI, PinkPantheress, Kali, Tame Impala, a više će ih biti objavljeno kasnije. Soundtrack je producirao Mark Ronson, koji je najpoznatiji po radu s Dua Lipom i Miley Cyrus.

Osim popisa izvođača, izašao je i još jedan službeni trailer koji nam daje konkretniji uvid u radnju filma „Barbie“. Pogledajte trailer u nastavku.

SAZNAJ VIŠE: