New Balance 650R stižu danas u prodaju. Imamo nove boje

Najiščekivaniji model tenisica će se naći u prodaji danas i dolaze u tri nove boje koje su kao stvorene za sve minimaliste. Evo gdje ih možete kupiti i koliko koštaju
03.10.2022.
IMAGE SOURCE: Aime Leon Dore

Jučer smo objavili tekst na temu visokih tenisica koje će dominirati ovom sezonom, a igru vode New Balance i Air Jordan kao najpoželjnije siluete ovog dijela godine. Air Jordan izbacuje nove boje svakih deset dana i rasprodaje ih u roku od nekoliko sati, a ista sudbina očekuje New Balance 650R model koji će danas biti dostupan na Aime Leon Dore web shopu. Predstavili smo osnovne boje prije nekih dva tjedna, a danas vam donosimo nove nijanse. Teddy Santis i njegov tim za ovu jesen predlažu tri prigušena tona sive, tamno plave i tamno zelene u kombinaciji s prljavo bijelom.

Sva tri modela imaju New Balance logotip u sivoj boji i načinjeni su od kombinacija fine glatke kože i mrežastog materijala. Svaki model ima ALD logotip na „jeziku“ tenisice. Cijena im iznosi 1700 kuna i bit će dostupne danas na ovom linku. Pretpostavljamo da će se rasprodati u jako kratkom roku te ako ih želite, najbolje je da budete spremni i brzi.

New Balance 650R
SAZNAJ VIŠE: