Ne znate kuda ovaj vikend? Mi smo u vinariji Dobra Berba na Brunch partyju!

Ovaj vikend je rezerviran za Brunch Party jer se družimo na odličnom dnevnom tulumu ispred vinarije Dobra Berba na predivnoj Plešivici u blizini Zagreba gdje ćemo pijuckati naš omiljeni pjenušac Piena i izvrsna vina vinarije Dobra Berba, uživati u gastro delicijama POH-a te plesati uz dobru glazbu
08.11.2022.
IMAGE SOURCE: Piena/ Instagram @jastrebarsko.tourist/ Privatni album

Svi već znate koliki smo obožavatelji bruncha, što smo i pokazali s čak dva izdanja vlastitog Bottomless Bruncha u Regular.Baru. O zadnjem partyju još uvijek ne prestajemo pričati jer ste nas doista oduševili svojom energijom i pozitivom koja je učinila cijelo iskustvo još čarobnijim. Morat ćete se složiti s nama da je prošlo predugo od zadnjeg ovakvog partyja pa smo jako uzbuđeni što vam možemo reći da ovaj vikend sjedamo u auto i odlazimo na posebno mjesto nedaleko od Zagreba kako bismo prisustvovali odličnom dnevnom tulumu.

Ovoga puta smo samo gosti, a glavni domaćin je Saša Štula, poznati vinar i organizator najboljih partija na Plešivici koji će sve vas ovu subotu, 12.11., od 11 do 17 sati, počastiti nezaboravnim brunch tulumom ispred svoje vinarije Dobra berba.

Dnevni tulumi nisu predviđeni samo za ljetno vrijeme i zato se iznimno veselimo što ćemo jesenski štih bruncha doživjeti u prekrasnom okruženju vinarije Dobra Berba. Ova vinarija nalazi se u Ivančićima kraj Jastrebarskog, a možda vam je najviše u sjećanju ostao njihov pjenušac Piena koji ste imali priliku pijuckati na našem brunchu. Zamislite onda samo koliko ćete moći uživati u Pieni na mjestu gdje nastaje njezina čarolija!  

Već nam je jasno kako ćemo uživati u obilju dobrog vina i pjenušca, a za gastro ponudu pobrinuo se najnoviji koncept POH, a riječ je o pohanoj piletini koja se temelji na tradiciji američkog juga gdje piletina odleži u mlaćenici, a zatim se poha bez mrvica. Nakon pohanja meso je sočno, a korica hrskava. Već sada nam rastu zazubice! Ovi gastronomski spektakli bit će popraćeni odličnom glazbu za koju je zadužen DJ Johnny K.

Dobra Berba ima zaista vrhunske tulume zahvaljujući osnivaču Saši Štuli. Ispred njegove vinarije često možete naletjeti na party s odličnom muzikom, hranom i naravno, pićem. Nezaboravnu zabavu ispred vinarije doživjeli smo proljetos na Festivalu pjenušaca i jagoda pa znamo da nas na subotnjem brunchu ne očekuje ništa manje od toga. „Brunch party mi se osobno jako sviđa. Ideja da se party odvija preko dana mi je sve više privlačnija i nadam se da će ljudi prepoznati sve benefite ovakvog subotnjeg izlaska“, kaže nam Saša.

Ako i ne stignete na tulum, vrhunske proizvode ove vinarije možete probati bilo koji vikend jer je vinarija Dobra Berba standardno otvorena vikendima za kušanja vina od 11 do 17 sati.

Sve smo vam rekli: Subota, 12.11., od 11 do 17 sati, uživamo na brunch partyju ispred vinarije Dobra Berba. Vidimo se!

SAZNAJ VIŠE: