Ovo je lista manjih specijaliziranih stranica za putovanja

Ako se ne snalazite na Bookingu, pogledajte listu stranica za putovanja koje su specijalizirane za manji broj destinacija i smještaja na kojima ćete lako pronaći što vas zanima
05.07.2011.
IMAGE SOURCE: Pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Booking i Airbnb su fantastične stranice gdje otprilike postoji sve što se na svijetu iznajmljuje. Nekada imamo živaca da se uhvatimo u koštac i sami pronađemo novi smještaj gdje bismo voljeli odsjesti, ali najčešće se oslanjamo na preporuke prijatelja i obitelji. Ako imate sreće da u društvu imate nekoga tko voli pretraživati i dobro čita “turistički jezik” onda vam je lako. No, postoje i drugačija rješenja. Ključ leži u manjim stranicama čija ponuda je kurirana i sve prolazi kroz provjeru timova ljudi, koji stoje iza onoga što nude za iznajmljivanje. Radi se o stranicama koji su najčešće specijalizirani za jednu do dvije destinacije i za smještaje sličnog ranga (na primjer luksuzne vile ili dizajn interijeri). Pa ako pronađete nešto što je u skladu s vašim interesima, vrlo je lako bukirati savršenu kuću za istinski odmor iz snova. Danas vam predlažemo neke od naših online favorita. Nema na čemu.

THEADDRESSES

Dok smo svi sanjarili o odmoru u prirodi tijekom pandemije, vlasnici kompleksa kuća theAddresses su vrijedno radili na lansiranju projekta. Na stranici možete iznajmiti predivne kuće uređene u minimalističkom mediteranskom stilu u Portugalu. Pored toga, oni nude i bukiranje iskustva, na radionicama gosti mogu naučiti kako dekorirati stol, usvojiti novu beauty rutinu ili učiti o portugalskim vinima. Ako želite apsolutni odmor, kako za tijelo tako i za dušu ovo je prava adresa. Punjenje baterija zagarantirano!

DOMUS STAY

Ako spadate među obožavatelje prijestolnice Velike Britanije obradovat će vas vijest da je s radom počela stranica Domus Stay, koji vam nudi šansu da iznajmite neke od najljepših kuća i stanova u Londonu. Stranica je novi projekt agencije za nekretnine Domus Nova koja je poznata po svojoj ponudi vrlo posebnih nekretnina, mahom u zapadnom dijelu Londona. Kako bi se dodatno izdvojili u moru slične ponude oni nude i uslugu konsijerža za koga nijedan zahtjev gostiju nije previše velik, ili premali. Također, gosti koji bukiraju preko njih imaju pristup njihovoj mreži događaja, pa tako na primjer mogu prisustvovati radionici s umjetnikom Johnom Boothom, ili ići u vintage šoping s Bay Garnett.

KINGLIKE

Iza stranice Kinglike stoji istoimena boutique luxury agencija koja nudi opciju iznajmljivanja luksuznih vila i konsijerž servis. Počeli su s ponudom prilično spektakularnih vila na Mykonosu, a zatim su dodali jednako predivne vile u Toskani. Postoje od 2015. godine i od samog početka insistiraju u kvalitetu, sami vlasnici agencije su osobno bili u svakoj kući (i po nekoliko puta). Njihov princip je da promoviraju i nude samo lokacije koje i osobno vole i posjećuju. Svojim gostima nude uslugu od početka do kraja njihovog boravka u vilama, agentima se mogu obratiti u vezi bilo čega i sve će im biti rezervirano i sređeno.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: