SEARCH

Najpoznatije lampe „Arigato“ dizajn studija Grupa dostupne u novim bojama

Tri modela Arigato lampi, najpopularnije kolekcije dizajn studija Grupa, stižu u novim mat bojama: crvenoj, plavoj i zelenoj
24.05.2023.
IMAGE SOURCE: Grupa/ Instagram
RECOMMENDED

Arigato lampe su među najpopularnijim proizvodima cijenjenog hrvatskog dizajn studija Grupa. Kolekcija je izvorno zamišljena za veliki projekt obnove u prestižnom hotelu Dubrovnik Palace, gdje je unijela dašak suvremenog štiha sobama. Kasnije se kolekcija razvila u liniju proizvoda koja se stalno širila, a odlikovala ih je njihova elegancija, svestranost i elegantna završna obrada. Kolekcija je ponovno proširila i to u novim bojama. Lampe Arigato Pendant i veći model Arigato Pendant 45 sada su dostupni u nove tri mat boje: crvenoj, plavoj i zelenoj.

To su iste boje koje su već ponuđene za modularni sustav lampi Ili Ili pa će korisnici sada imati više opcija za usklađivanje i miješanje Ili Ili proizvoda s Arigato proizvodima. Najnovija pridošlica u kolekciji, Wall Extra Short model (AR-W-XS), koja je predstavljena na ovogodišnjem sajmu Maison&Objet u Parizu, sada je također dostupna u crvenoj, plavoj i zelenoj boji, uz crnu i bijelu.

Osim elegancije i otmjene suvremenosti, kolekcija Arigato lampi dosegla je veliku popularnost zahvaljujući posebnom sustavu koji koristi spojeve skrivene unutar tijela lampe pa korisnici s lakoćom mogu prilagoditi njezin položaj i smjer svjetla. Sve verzije Arigato lampi imaju osnovne konstrukcijske elemente, a razni modeli uklapaju se u bilo koju vrstu prostora ili scenarija uporabe.

SAZNAJ VIŠE: