Najpopularniji bar u centru Zagreba je dobio proširenje

Regular.Bar je bez sumnje najpopularnije mjesto za izlaske u centru Zagreba, a sada su službeno predstavili dugo očekivano proširenje koje će razveseliti brojne goste
05.05.2023.
IMAGE SOURCE: Marko Mihaljević
RECOMMENDED

Regular.Bar živi od jutra do večeri. Prošlu subotu je ova popularna lokacija smještena na adresi Ilica 65 bila ispunjena dobro raspoloženim ljudima koji su stigli na proljetno izdanje BURO. x Regular. Bar Bottomless Bruncha, a tijekom večeri se ovaj prostor pretvara u odredište za sve one koji vole dobru elektronsku glazbu. Ovdje su nastupali najbolji hrvatski DJ-i i bar je postao prepoznat kao mjesto gdje morate biti ako volite i cijenite elektronsku glazbu. Ako ovdje navratite vikendom, vidjet ćete da centar Zagreba stvarno pulsira i da ima puno zainteresiranih za urbani provod ovog tipa. Interes publike je izrodio jednu novu ideju koja će iskustvo Regular.Bara podići na novu razinu. Naime već nekoliko mjeseci vlasnici Regular. Bara pripremaju veliko otvorenje prostora koji su nazvali Podrum.

O čemu se radi?

U svom nepretencioznom i odmjerenom stilu, uredili su novootvoreni podrum u kojem vas očekuju nastupi mnogih poznatih DJ-eva hrvatske i međunarodne klupske scene. Zagreb je uvijek u deficitu cool prostora za evente ili izložbe te će Podrum biti namijenjen i za događanja tog tipa.

Dizajn prostora potpisuje međunarodno poznati studio Regular Company među čijim je osnivačima i jedan od osnivača Regular.Bara. Prateći dosadašnju ideju jednostavnog i pročišćenog prostora s pažljivo probranim detaljima, podrum odiše jedinstvenim šarmom koji čuva upravo ono što Regular.Bar u suštini jest – mjesto dobre glazbe, ugodne atmosfere i odličnog provoda.

Novi je prostor već počeo okupljati veći broj zaljubljenika u ovu vrstu druženja, stoga, kada ste u prilici, posjetite Regular.Bar i budite dio atmosfere na nekom od nadolazećih tuluma ili naprosto uživajte u ispijanju kave nakon posla. Informacije o programu možete pronaći na društvenim mrežama Regular.Bara.

SAZNAJ VIŠE: