Najluđi TikTok make up trendovi koji su obilježili 2022

Pravo je vrijeme da se opustimo i isprobamo otkačene makeup trendove koji su i dalje nosivi. TikTok nikad ne razočara, a danas vam donosimo najzabavnije makeup trendove iz 2022.
28.11.2022.

Obožavam Gen-Z smisao za stil. Izoliranje detalja u modi, fotografiji, ali i u šminkanju. Otkačen način izražavanja osobnosti vidljiv je u mnogim ludim TikTok trendovima. Pronalazak lijepoga u lošim trenutcima čak i kao trend u šminkanju. Gledajući unatrag otkačene TikTok trendove kad je riječ o zanimljivom, ali nosivom look-u, ova 3 TikTok trenda u šminkanju su mi se najviše svidjela.

Crying make up trend

Iako varijanta izgleda lica kad plačemo često uključuje maskaru koja curi niz obraze, draža mi je varijanta koju bi mogli nazvati After Crying Make Up. Koža oko očiju je blago rumena, maskara na trepavicama jedva vidljiva, rubovi usana su mutni i sjajni, a obrazi jasno crveni od stiskanja mišića. Iako je Kim Kardashian crying face prva asocijacija koju sam imala kad sam čula za ovaj trend, vidjevši finalne look-ove stvari su počele sjedati na mjesto. Ovaj nježni izgled potkrijepljen poticanjem da budemo više ranjivi i iskreni na društvenim mrežama, zapravo djeluje vrlo slatko. Ako malo reduciramo sjajilo ispod očiju, Crying Makeup look može biti izvrstan za svakodnevni prirodan glowy izgled ili dobra tehnika fejkanja tuge za vaš prvi apology video ako ste youtuber.

Cold Make up trend

Odjednom je zaista zahladilo. Lako se promrzne na samo 10 minuta stajanja na zraku. No, ima nešto pozitivno u tome. Ovaj Cold Make Uptrend je pokazao ono što si godinama mislim. Zašto mi lice na hladnoći uvijek izgleda flawless? Koža se stisne, pa pore izgledaju manje, a sveukupna tekstura vrlo zategnuto i glatko. Cold Make Up mi je jedan od najdražih trendova za rekreiranje. Blago rumeni obrazi, malo jače rumen nos, sjajne usne i oči. No ključ je glatka i sjajna koža. Sveukupni look je vrlo minimalan i idealan za nadolazeće zimske partije ne otvorenom. Za flawless izgled i prije nego što ozebemo uz adventske kućice.

Shower make up trend

Tko misli da je najbolja i najseksi verzija sebe ona verzija nakon tuširanja? Ako ste se našli u ovoj rečenici i odgovor je “JA”, Shower Make Up je ono što ste čekali čitav život. Uključuje wet look kosu, mnogo highlightera, ultra sjajni dewy puder i sjajno sjenilo sa što je moguće sitnije mljevenim srebrnim česticama kako bi vjeđe izgledale mokro ili još bolje – tekuće sjenilo, te naravno nude sjajilo za usne. Koža treba izgledati što prirodnije, ali glamurozno mokro. Za jedan polu prirodan izgled, ovaj look zahtjeva najviše šminke, vremena i truda, ali za sve što je u životu vrijedno treba vremena i truda.

Ovo tmurno vrijeme blagdana je period proslava – tematskih, poslovnih i privatnih. Zašto se ne bi odvažili i isprobali jedan od ovih zabavnih izgleda koje lako možete prilagoditi osobnom stilu. Vrijeme je da se malo oslobodimo i pustimo mašti na volju. 

SAZNAJ VIŠE: