Ljudi na TikToku uništavaju bronzere s razlogom

TikTok trik za najlakše dobivanje DIY kremastog bronzera koji daje prirodno osunčan brončani izgleda, surađuje s teksturom kože. Obožavat ćete ovaj prirodni look s DIY bonzerom kojeg smo iskoristili do kraja.
09.11.2022.
IMAGE SOURCE: Pinterest
RECOMMENDED

Kremasta tekstura šminke, a pogotovo bonzera postaje sve popularnija. Kremasti makeup istovremeno njeguje kožu i postiže uljepšavajući izgled kojeg želimo. takav bronzer stapa se s teksturom kože, stoga je izvrstan za prirodni izgled koji je trenutno vrlo popularan kod Gen-Zja. Kao i uvijek beauty zajednica na TikToku pronašla je savršen trik kako svaki prah pretvoriti u kremu. Trik s kojim ćete lako svoj bronzer na izmaku snaga transformirati u izuzetan kremasti bronzer koji će još dugo potrajati. 

TikTok trik za kremasti bonzer

Za ovaj TikTok trik potrebna su nam samo dva sastojka. Bronzer koji je pri kraju i najdraži hidratantni ili hranjivi toner. U ambalažu s bonzerom nasprejajte malo tonera, potom uzmite kist za konturiranje (najbolje je koristiti kist s gustom četkicom) i dobro izmiješajte pigment s tonerom dok se ne stvori ujednačena kremasta masa. Ovo će malo potrajati, jer prvo trebamo rastopiti pigment i onda ga ponovo pomiješati u kompaktnu bonzer kremu. Nakon što izmiješamo sav pigment bronzera s tonerom, nije loše ostaviti novonastali kremasti bronzer da se blago posuši kako bi višak vode ispario. Sad smo spremni koristiti novi DIY kremasti bronzer koji će istovremeno njegovati kožu zahvaljujući dodatku tonera. Za dugotrajnu postojanost, nije loše dodati i malo setting spreja kako bi dobili mulitfunkcionalni bonzer.

I to je zapravo to. Vaš novi TikTok DIY kremasti bronzer je spreman za korištenje. Ovaj jednostavan, a genijalan način kojim zaista iskoristimo bonzer do kraja proizvode prije bacanja. Novi kremasti bronzer možemo koristiti za konturiranje ili dodavanje topline licu s teksturom koja se topi pod toplinom kože. Na ovaj način dobivamo prekrasan izgled koji će naglasiti i surađivati s teksturom kože, bez brašnastog izgleda. Obožavat ćete ovaj prirodni look s DIY bonzerom kojeg smo iskoristili do kraja. Otkrijte još bronzer makeup trikova s TikToka ovdje.

SAZNAJ VIŠE: