Najbolji proizvodi za uporne prištiće i mitesere

Ako vas muče prištići i miteseri, možda imamo rješenje. Spas u zadnji čak stiže u obliku ovih 4 tretmanska proizvoda i najbolja vijest je da ih možete kupiti kod nas
30.09.2022.
IMAGE SOURCE: Pinterest

Problemi s kožom nekako neobično počnu dva ili tri dana prije važnih događaja. Skrivaju se duboko pod kožom, a izranjaju baš kad ne treba. Stres prije važnog događaja odjednom postaje eksponencijalan. Lice naročito nije moguće sakriti. Crvenilo još i nekako, ali teksturu – nikako. Pokušavamo li ju prekriti, riskiramo brašnast izgled kože. Srećom inovacije u svijetu njege kože dolaze do naših beauty polica, a ovo su najbolje od njih. Bez obzira na tip kože, dobro je imati neke od ovih SOS proizvoda u svom asortimanu kad prištići dođu nepozvani.

Bioderma Sébium Kerato

Jedan od najvećih problema kože sklone aknama su mjesta na licu na kojima se uporno stvaraju prištići. Taman kad se jedan smiri, drugi nikne. Tada smo primorani koristiti jake sastojke koji s vremenom mogu iziritirati kožu. Novi Biodermin proizvod – Sébium Kerato rješava upravo problem upornih prištića i mitesera, bez da kompromitira hidrataciju te iritaciju kože. Nešto smanjen udio salicilne kiseline s 2% na 1,8% osigurava učinkovitost u odčepljivanju pora i ublažavanju upale, dok dodatak estera jabučne kiseline osigurava dugotrajan učinak bez narušavanja kožne barijere. Fluid povećava toleranciju kože i u miruje upale, a klinički dokazano možemo očekivati vidljive rezultate već unutar 2 dana.

SVR Sebiaclear Cicapeel

Ovaj proizvod sadržava dva sastojka kojih se začepljene pore najviše boje – salicilna kiselina i centela. Osim što pruža učinkovit kemijski piling, gel ciljano umiruje upalu sprječavajući njezino ponovno buktanje. Kombinacijom salicilne kiseline osiguravamo odčepljenje pora, jer salicilna kiselina prodire duboko u čep sebuma koji je zarobljen, te s dodatkom centela pružamo intenzivno ublažavanje upala i crvenila. Učinak je brzo vidljiv, a proizvod se nanosi samo na problematično područje kože.

Uriage Hyséac serum

Izvrstan serum čak i kod većih prištića. S posebnim kompleksom ciljano djeluje protiv bakterije koja uzrokuje akne. Istovremeno, serum regulira proizvodnju sebuma, a dodatak cinka pomaže matirati kožu. Kompleks kiselina pomaže odčepiti začepljene pore kako bi upala što prije prošla. Uriage serum poboljšava blistavost i sveukupnu teksturu kože čak i nakon upala.

Dr.Deniss Gross DRx Blemish Solutions™ Acne Eliminating Gel Tretman

Ovaj gel tretman idealno spaja protuupalni i umirujući učinak s ciljanim djelovanjem na začepljene pore. Aloe vera i zeleni čaj umiruju kožu, ublažavajući crvenilo. Gelu je dodana salicilna kiselina koja se topi u mastima, stoga prodire duboko u začepljenu poru. Serum neće isušiti kožu, a izvrsno će ublažiti upalu te umiriti vidljivo crvenilo. Ono što je ovdje posebno zanimljivo jest dodatak niacinamida koji broji višestruko djelovanje protiv mrljica i prekomjernog lučenja gusto sebuma. Tretmanski gel djeluje brzo i spasti će svaki bitan trenutak.

SAZNAJ VIŠE: