BURO. X Regular.Bar Bottomless Brunch ima novi datum održavanja

Najveći brunch u gradu se vraća na poznatu lokaciju na adresi Ilica 65. BURO. x Regular.Bar vas očekuju uz rnb hitove i bubbly. Rezervirajte subotu 29.4. i saznajte sve detalje u tekstu
14.04.2023.
IMAGE SOURCE: BURO.
RECOMMENDED

Kao i uvijek proljetno vrijeme je promjenjljivo i prognoza nas je natjerala da prebacimo događaj s 15.4. na subotu 29.4. Taj tjedan kažu da se temperature dižu do 20 stupnjeva i doista ne postoji bolje vrijeme za veliki povratak BURO. x Regular. Bar Bottomless Bruncha. Ako ste kojim slučajem bili na posljednja dva bruncha, onda dobro znate što vas očekuje. Najbolji dnevni tulum u gradu, opuštena atmosfera, rasplesana ekipa, r’n’b hitovi koje vrti Bizzo, ukusni zalogaji i naravno omiljeni hrvatski pjenušac Piena.

PROLJETNI BOTTOMLESS BRUNCH

Prvo proljetno izdanje Bottomless Bruncha stiže u subotu 29.4. na terasi Regular.Bara (Ilica 65) s početkom u 11h. Pozovite ekipu i preskočite doručak jer vas na brunchu očekuju zalogaji najpoznatije artisan pekarnice Bread Club. Uz slane i slatke zalogaje koji su specijalno osmišljeni za BURO. x Regular.Bar Bottomless Brunch najbolje ide pjenušac i pjenušavi kokteli.

Naravno da govorimo o hrvatskom pjenušcu Piena koji nam je uljepšao i posljednja dva događanja.  Mimosa i Bellini će savršeno kliziti uz nove i old school r’n’b hitove (hej Jay-Z, Ashanti, Ja Rule, Ciara) koje nam pušta naš rezident Bizzo. Ako ne preferirate alkohol a svejedno želite plesati i osjetiti vibe ovog bruncha, ne brinite. Možete uživati u kavi, cijeđenim sokovima i Jana vodi koja će vas držati svježima i hidriranima kroz sve plesne korake.

REZERVACIJE I KOTIZACIJE

Kotizacija za BURO. x Regular.Bar Bottomless Brunch iznosi 35 eura po osobi.
Kotizacija uključuje neograničene količine pjenušca Piena i pjenušavih koktela Mimosa i Bellini.
Neograničen broj zalogaja s potpisom artisan pekarnice Bread Club.
Cijeđene sokove, kavu i vodu.
Sva konzumacija se odnosi na vrijeme trajanja bruncha od 11h do 14h.
Ulazak na Bottomless Brunch je moguć isključivo uz kupnju kotizacije.

Brunch traje do 14h i rezervacije stolova su službeno otvorene od danas. Stolove možete rezervirati na broj 099 222 6602 i preko društvenih mreža Regular.bara. Rezervacija stola je moguća za minimalno 4 osobe. sve rezervacije s 15.4. će automatski biti prebačene za 29.4.

SAZNAJ VIŠE: