Najbolji beauty lookovi na Met Gali 2024.

Kako su uzvanici na Met Gali uparili svoje modne kreacije s make up lookom i frizurom? Izdvojili smo popis nama najboljih lookova
07.05.2024.
IMAGE SOURCE: Profimedia
RECOMMENDED

Sinoć je završila još jedna Met Gala, najveće događanje za modne znalce i entuzijaste. Puno se očekivalo od dress coda koji je glasio „The Garden of Time“, no sveukupni dojam nam je pomalo dosadan. Očekivalo se da će crveni tepih „procvjetati“ od kreacija, no mnogi su igrali na sigurno te su nam servirani prosječni lookovi, s par iznimaka. Modni kritičari raspravljaju o najboljim odjevnim komadima, no kako su oni upareni s make up lookom i frizurom? Zavirili smo pobliže na lica uzvanika Met Gale i izdvojili make up lookove zbog kojih beauty entuzijasti ponosno kimaju glavom.

met gala 2024 beauty lookovi
Tyla

Ako bismo trebali dati sud cjelokupnog make up izgleda, rekli bismo da su mnogi igrali poprilično sigurno i u ovoj kategoriji. Po licima su se provlačile nježne nijanse, zalizani repovi i pundže te blagi isfenirani valovi. Čini se da se clean girl estetika preselila i na crveni tepih Met Gale.

met gala 2024 beauty lookovi
Ariana Grande

Osoba koja se izdvojila od svih uzvanika je Zendaya, jedna od rijetkih koja je izabrala bold, odvažan, vamp make up. Noseći Maison Margiela Couture haljinu, Zendaya je oduševila tankim obrvama, smokey eye lookom i sjajnim tamnim usnama. Za svoju drugu kreaciju, arhivsku Givenchy haljinu, odabrala je ipak nešto blaži make up look.

met gala 2024 beauty lookovi
Zendaya
met gala 2024 beauty lookovi
Zendaya

Pohvale pljušte i za Lanu Del Rey koja u zadnje vrijeme oduševljava make up lookovima. Za to je zaslužan vizažist Etienne Ortega čije su make up kreacije zasjale na Lani i na Coachelli. Zna se da je za ovaj look koristio kombinaciju vlastitih proizvoda i proizvoda Charlotte Tilbury.

met gala 2024 beauty lookovi
Lana Del Rey

Kylie Jenner je posve prisvojila clean girl estetiku s minimalnom dozom make upa uparivši ga sa zalizanom pundžom u kojoj je elegantno prikvačena nježno ružičasta ruža. Njezina sestra Kendall Jenner je također imala nježniji make up, a njezina je kosa savršeno padala u nizu pletenica s razdjeljkom po sredini.

met gala 2024 beauty lookovi
Kylie Jenner
met gala 2024 beauty lookovi
Kendall Jenner

Glam starog Hollywooda oživjela je Gigi Hadid s crvenim ružem na usnama i bobom u stilu Marylin Monroe. Crveni ruž iskoristila je i Dove Cameron i on je prekrasno uparen s ostatkom šminke u ružičastim tonovima.

met gala 2024 beauty lookovi
Gigi Hadid

Dove Cameron

U ovaj popis moramo uvrstiti i Sydney Sweeney koja je debitirala na crvenom tepihu s dramatičnom promjenom frizure.  Frizer slavnih Glen Oropeza preobrazio je glumicu s crnom bob perikom umjesto da nosi svoje prepoznatljive plave valove.

Sydney Sweeney

Michelle Yeoh

Rebecca Hall

Pamela Anderson

Rosalia

Sabrina Carpenter
SAZNAJ VIŠE: