Na Netflix se vraća Enola Holmes s drugim nastavkom!

Zabavni detektivski film „Enola Holmes“ s Millie Bobbie Brown u glavnoj ulozi dobio je svoj nastavak kojeg na Netflixu možemo očekivati u studenom ove godine
21.08.2022.
IMAGE SOURCE: IMDb/ Netflix

Iako je popularnost stekla ulogom Eleven u megapopularnoj seriji „Stranger Things“, mlada glumica Millie Bobbie Brown hrabro pokazuje svoj glumački talent i u drugim filmskim projektima. Pa smo je tako mogli gledati u Netflixovom filmu o sestri Sherlocka Holmesa, „Enola Holmes“. Zabavan, lagan i pravi obiteljski film, dobiva svoj nastavak.

Netflix nam je dao mali uvid u to što nas čeka u drugom dijelu filma „Enola Holmes“. Nove fotografije objavljene su u Entertainment Weeklyju, a na njima se nalaze Millie Bobbie Brown, Henry Cavill i Louis Partridge, kao novi lik Sharon Duncan-Brewster. Helena Bonham Carter će također ponovno uskočiti u svoju ulogu Eudorije Holmes, a u nastavku se vraćaju i Adeel Akhtar te Susan Wokomo.

Ostale detalje Netflix je zadržao za sebe, no Millie Bobbie Brown dala je hint da će se Enola ovoga puta pronaći u Londonu, istražujući užurbani grad dok i sama postaje detektivka. Na redateljsku stolicu vraća se Harry Bradbeer koji je objasnio da će „Enola Holmes 2“ poprimiti mračniji i ozbiljniji ton od prošlog filma. „Želio sam da ova priča bude oštrija“, dodao je. „ Htio sam Enolu upoznati s djevojkama radničke klase. Želio sam da ovo bude potpuno novi svijet za Enolu.“

„Enola Holmes 2“ na Netflix dolazi 4. studenog, a dok čekamo, prebacit ćemo se na psihološke trilere koji nas na Netflixu očekuju krajem mjeseca.

SAZNAJ VIŠE: