Moderna kuća spremna za 2022: s jednim uređajem gledajte serije, napravite izložbu ili stvorite vizualne efekte za odličan party!

31.01.2022.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Novi Samsung The Freestyle prijenosni projektor svestran je uređaj za neograničenu zabavu unutar vlastitog doma, ali uz svoje brojne mogućnosti i savršeni suputnik na putovanjima i izletima. Ovaj vrhunski gadget svijet multimedije stavlja na dohvat ruke i čini svaki prostor – prostorom za zabavu.

Brzim napretkom tehnologije, moderni televizori dosegli su vrhunske mogućnosti koje ih čine odličnim izvorima kućne zabave, no i dalje pate od određenih ograničenja. Uz veće zaslone dolazi i manja praktičnost pa se često moramo pomiriti kako je najbolje da naš televizor ostane upravo tamo gdje smo ga i izvorno smjestili. Odrediti sobu u domu koja će biti opremljena i rezervirana za uživanje u filmovima i glazbi je praktično, no zašto ne pronaći rješenje koje tu praktičnost diže na novu razinu i omogućava nam da svaka prostorija u domu bude prostorija za uživanje u multimediji? Uz Samsung The Freestyle prijenosni projektor s integriranim zvučnikom sve što vam je potrebno smješteno je u praktični prijenosni oblik, koji unatoč svojoj kompaktnosti zadržava moćne performanse koje ga čine savršenim rješenjem za kućnu zabavu.

PRAKTIČAN DIZAJN

Svi kojima je ikad palo na pamet kako bi bilo cool gledati film na velikom zaslonu iz kreveta te su pokušali TV iz dnevne sobo na jednu večer prebaciti u spavaću sobu, znaju da to baš i nije lak posao. Ok, uvijek možete imati više televizora i tako izbjeći mukotrpan proces prebacivanja iz jedne sobe u drugu, ali zašto ne iskoristiti rješenje uz koje bez problema možete gledati filmove i serije u kojoj god prostoriji poželite? Uz težinu od svega 830 grama, Samsung The Freestyle prijenosni projektor možete s lakoćom nositi sa sobom gdje god da idete – bilo da se radi o prostorijama unutar istog stana ili odlasku na kampiranje. Ugrađeni zvučnik jačine 5W pobrinuti će se da sve što trebate za uživanje u vrhunskom audiovizualnom sadržaju imate na dlanu, bez dodatnih komplikacija, hrpe kablova ili međusobnog povezivanja nekoliko uređaja. Jeste li ikada razmišljali kako je to pogledati film dok istovremeno uživate u pjenušavoj kupki? Ili kuhati uz video vodič vašeg najdražeg TV chefa na zidu kuhinje? Kompaktan i prijenosni dizajn The Freestyle projektor omogućava vam bezbroj mogućnosti kako bi njegovo korištenje prilagodili upravo vašim potrebama.

ZABAVA PRILAGOĐENA VAŠEM STILU

The Freestyle projektor nudi brojne mogućnosti uz koje ga možete prilagoditi upravo vašem stilu zabave. Projektor, pametni zvučnik ili ambijentalno osvjetljenje – zašto ne sve od navedenog? Uz Smart TV opciju te auto-keystone i auto-level značajke koje automatski prilagođavaju zaslon bez obzira na površinu i mogućnost prikaza od 30 do 100 inča, omiljene filmove i serije možete gledati gdje god želite, a uz pokretni mehanizam The Freestyle možete usmjeriti i na strop ako želite. Zašto ne biste unijeli dašak zvjezdanog neba u vlastiti dom dok uživate u vrhunskoj glazbi koja se emitira u 360 stupnjeva uz projekciju Mliječne staze na stropu vašeg dnevnog boravka? Ili iskoristili spoj projektora i zvučnika kako bi upotpunili tulum i oduševili prijatelje vlastitom disko kuglom? Uz ambijentalni način radaprojektor će na temelju vaše glazbe projicirati atraktivne svjetlosne efekte koji će svaki tulum podići na novu razinu! 

Uz The Freestyle možete uživati i u najnovijim video igrama, bilo da želite povezati konzolu na projektor uz HDMI kabl ili uz Tap View jednostavno preslikati sadržaj sa svog Samsung pametnog telefona na bilo koji zid u domu. Sve što trebate napraviti je dodirnuti projektor svojim pametnim telefonom i on će automatski početi s emitiranjem sadržaja. A za besprijekorno čist prikaz pobrinuti će se Auto-focus značajka uz koju će svaki sadržaj biti kristalno jasan.

DAŠAK DOMA, GDJE GOD SE NALAZILI

Uz brojne mogućnosti koje The Freestyle čine nezaobilaznim gadgetom za kućnu zabavu, njegov prijenosni karakter omogućava vam da dio svog doma ponesete sa sobom gdje god da idete. Uz bateriju koja omogućava rad projektora čak i tamo gdje utičnica nema u blizini, The Freestyle možete koristiti na putovanjima, izletima, roštiljima ili kampiranjima te se tako pobrinuti da zabavu uvijek imate u svom džepu. A uz mogućnost punjenja na prijenosne baterije mogućnosti su neograničene! U praktičnom i prijenosnom obliku, od sada možete uz sebe imati vrhunski izvor zabave, gdje god se nalazili.

Za više informacija o The Freestyle prenosivom projektoru posjetite https://www.samsung.com/hr/projectors/the-freestyle/the-freestyle-sp-lsp3blaxxh/.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: