Mini trend: Svi nose Pradinu pamučnu potkošulju

Jedan komad koji su nosile sve influencerice na Tjednu mode u Milanu je ona famozna Pradina potkošulja koja košta 10 tisuća kuna. Evo kako su je kombinirale za street style
26.09.2022.
IMAGE SOURCE: imaxtree

U jesenskoj kolekciji kuće Prada svi su primijetili jedan komad. Najobičnija pamučna potkošulja je napravila svoj come-back ukrašena samo s Pradinim metalnim logotipom. Onda je ta ista potkošulja stigla na e-commerce trgovine, a cijena joj iznosi nemalih 1300 eura. Da, dobro ste pročitali. Bez obzira na suludu cijenu (stvarno ne možemo napisati da potkošulja treba koštati 10 tisuća kuna) ovaj komad na svim stranicama ima oznaku „low stock“, a tamo gdje je nema znači da je rasprodana. U popularnost Pradine potkošulje smo se uvjerili na Tjednu mode u Milanu.

Influencerice su nosile ovaj komad na ulicama Milana, svaka u različitom stylingu. Jedna dama je kombinirala potkošulju s Pradinim oversized kožnim kaputom (kaput košta oko 6000 eura), Gilda Ambrosio (The Attico) se odlučila za kombinaciju s oversized blejzerom kockastih ramena, Influencerica Leonie Hanne je potkošulju nosila s crnim blejzerom i prozirnom midi suknjom s vezom, a ostale influencerice su kombinirale mini hlačice, potkošulju i Pradinu prozirnu haljinu od tankih metaliziranih niti. Potkošulja je dostupna na shopu Farfetch i ostao je samo jedan primjerak.

SAZNAJ VIŠE: