Mercedes-Maybach lansira limitirani model S-klase koji potpisuje Virgil ABLoh

Limitirana serija Mercedes- Maybacha izlazi zajedno s Off- White capsule kolekcijom inspiriranom projektom
06.04.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Otkrivena je zadnja faza projekta Maybach, suradnje Virgila Abloha s Gordenom Wegenerom, glavnim dizajnerom Mercedez-Benz Grupe. Krajem 2021. godine, ubrzo nakon Ablohove smrti, predstavljen je luksuzni električni izložbeni automobil koji je pušten u proizvodnju kao Mercedes-Maybach S-klase S680. Vozilo je strogo ograničeno na proizvodnju od samo 150 jedinica, a dizajnirao ga je Virgil Abloh prije svoje smrti.

Nevjerojatan dizajn automobila ovog jakog dvojca, Mercedes-Benza i Virgila Abloha, temelji se na potpuno opremljenoj Mercedes-Maybach S-klasi i sadrži kombinaciju dvije boje: gornji dio vozila lakiran je sjajnom crnom bojom, dok je donji dio obojen bojom pijeska. Dvobojna shema proteže se i u interijeru automobila, uključujući četiri sjedala, volan, vrata, donju armaturnu ploču, prostirke i strop. Također, poseban touch ovom modelu daje Mercedes-Benz i Virgil Abloh logotip koji se pojavljuje na više mjesta u unutrašnjosti automobila.

Svaki automobil dolazi s jedinstvenim korisničkim sučeljem s ručno odabranim vizualnim elementima koji se koriste u ažuriranoj verziji Maybach MBUX tehnologije. Uz to, automobil dolazi i s dva ključa od automobila, karabinerom te drvenom kutijom izrađenoj po narudžbi i prekrivenoj napa kožom s logotipom koja sadrži repliku automobila u mjerilu 1/18.

Lansiranje Mercedes-Maybach S-klase popratit će i nova Off White capsule kolekcija koju je dizajnirao Virgil Abloh. Ova kolekcija nastavlja paletu boja samog automobila s vintage ispranim majicama, polubrušenim pamučnim flis duksericama i hoodicama, platnenim šiltericama, rukavicama i balaklavama, sve u crnim i pješčanim bojama. Automobil i kolekcija su već dostupni za kupnju, a svaki odjevni komad iz kolekcije može se pronaći u online trgovini Off- White brenda, na Farfetchu i u Maybach Icons of Luxury online trgovini.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: