Matija Cvek iz prve ruke: pjevač nam otkriva svoja omiljena mjesta u Zagrebu

Naš pjevač Matija Cvek podijelio je s nama svoje najdraže destinacije za dobru glazbu, ukusnu hranu i savršenu relaksaciju
16.05.2022.
IMAGE SOURCE: BURO.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Službeno smo zagazili u dio godine kada nas očekuju dugi dani i tople večeri. Više se ne zatvaramo u svoja četiri zida pokušavajući pobjeći od hladnoće nego nam je sada samo na pameti gdje dobro pojesti, koje su idealne destinacije za šetnje te gdje ćemo se zabaviti uz odličnu glazbu. Međutim, ako se nalazite u Zagrebu u ovim sparnim danima, vjerujemo da je vrlo teško ostati pribran na vrućim ulicama grada pa je lakše sjesti pod klimu i zamračiti prostoriju svoga stana. Šteta je propustiti sva divna mjesta koja Zagreb nudi, a na koja napokon možemo otići. Ako ste još uvijek u nedoumici, želju za izlaskom mogao bi u vama pobuditi omiljeni domaći pjevač Matija Cvek koji je s nama podijelio na koja mjesta u Zagrebu najviše voli odlaziti. I možemo reći da nam se jako sviđa njegov izbor! Provjerite sami ove super destinacije i možda vas baš one inspiriraju da izađete u dobar provod.

BUZZ

Ako itko zna preporučiti mjesto gdje svira dobra glazba, onda je to zasigurno Matija Cvek. Ipak je u njegovom opisu posla prepoznati dobar zvuk, zar ne? Buzz bar je savršena destinacija ako želite u dobar izlazak s ekipom u večernjim satima kada vrućine minu. Nalazi se u samom centru Zagreba, u Preradovićevoj ulici i tamo vas očekuju odlične svirke te je baš svatko dobrodošao. Matija nam je rekao kako mu je Buzz najdraže mjesto u gradu za izlazak zbog „opuštene atmosfere, live mjuze i hrpe ljudi“.

ZRNO

Ako želite pojesti nešto dobro u gradu, Matija preporučuje bistro bar Zrno. Ovaj restoran nudi 100% organsku hranu, a sve namirnice su iz lokalnoj uzgoja te svako jutro dolaze svježe iz Zrna, njihove vlastite, i ujedno najstarije organske farme u Hrvatskoj. Osim ukusne hrane, Zrno nudi i osvježavajuća pića poput limunade koja će vas savršeno rashladiti u ovim vrućim danima. Matiji je ovo najdraži restoran i opisuje ga kao „mjesto gdje se možeš najesti k’o prasac bez grižnje savjesti.“

STUDIO

Nismo ni sumnjali da je pjevaču ovo jedno od najdražih mjesta. Matija kaže da tu „nastaje čarolija“ što mu potpuno vjerujemo s obzirom na to da niže hit za hitom. Matija ponekad po cijele dane bude u studiju, a čak i kada završi sa snimanjem, preslušava zvukove na svom Samsung Galaxy S22 Ultra mobitelu koji mu zbog svoje snažne baterije omogućava reprodukciju sadržaja satima. Nema ničeg ljepšeg nego kad netko radi svoj posao iz ljubavi, zar ne?

SLJEME

Za bijeg od vrućina, najbolje je zaputiti se prema Sljemenu. S vremena na vrijeme treba se maknuti od gradske vreve i udahnuti svježi šumski zrak. Matija obožava otići na Sljeme jer kako kaže, tamo mu se „duša odmara“. Tada pjevač napuni svoje baterije i često mu padnu na pamet novi stihovi koje u tom trenutku zapiše sa S Pen olovkom na Samsung Galaxy S22 Ultra mobitelu. Također, Matija volim svojim Samsung mobitelom uhvatiti trenutke prekrasne prirode, a s odličnom kamerom koja omogućava jasne i oštre videozapise i fotografije bez obzira na to snima li se danju ili noću, to Matiji savršeno uspjeva. Pravo je vrijeme da obučete udobnu trenirku i tenisice te kao i Matija, odmorite dušu, pokrenete tijelo i okinete par fotki divne šume na Sljemenu!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: