LEGO set koji želimo: Land Rover Defender 90

LEGO je lansirao novi automobilski set: Land Rover Defender, kultni model automobila idealan za nepregledne i nepouzdane staze i terene
20.03.2023.
IMAGE SOURCE: LEGO

Jedna stvar u kojoj LEGO ne može nikako pogriješiti su modeli automobila. Već smo pisali o našim najdražim LEGO replikama legendarnih automobila, a ova nova će nam svakako ući u favorite. Riječ je o automobilu Land Rover Defender 90, klasičnoj LEGO konstrukciji koja je poboljšana dodavanjem novih detalja. Land Roverov originalni model Defener koji je debitirao 1983. godine, nadahnuće je za novi LEGO komplet koji će biti lansiran 4. travnja po cijeni od 240 dolara.

LAND ROVER DEFENDER

Land Rover Defender je utjelovljenje off-road automobila. Preuzeo je značajke Jeepa iz Drugog svjetskog rata i pojačao ih robusnom vanjštinom te mekanim gumama dizajniranim za nepouzdane staze. LEGO je u prošlosti odao počast ovom modelu putem namjenskog Technic kita koji se 2019. prodavao za 200 dolara, ali novi LEGO Land Rover sastoji se od preko 2300 klasičnih LEGO kockica i relativno je manji od svog prethodnika.

Dodatna oprema uključuje kutiju s alatom, aparat za gašenje požara, blatobrane, kanistere i vučne ploče dajući vašem automobilu sposobnost da se nosi s raznim nepreglednim terenima.

SAZNAJ VIŠE: