Stanley Tucci: Donosimo top 3 filma popularnog glumca

Ovih dana ne prestaje se pričati o popularnom glumcu, a mi donosimo njegove najbolje naslove
29.10.2023.
IMAGE SOURCE: Youtube/@stanleytucci
RECOMMENDED

Stanley Tucci je popularni glumac o kojem se ovih dana ne prestaje pričati, a sve zbog njegove emisije u kojoj putuje po regijama Italije i kuša najbolje talijanske specijalitete. Mi smo se isto navukli na njegov humor, zanimljive dijaloge i hranu koja je neodoljiva pa smo se bacili u potragu za njegovim kultnim filmovima koje bismo mogli ponovno pogledati.

Stanley Tucci – talentirani glumac u najboljim ulogama

Stanley Tucci je talentirani američki glumac, producent i redatelj koji je rođen 11. studenog 1960. godine u Peekskillu, New York. Tijekom svoje karijere koja traje više od tri desetljeća, Tucci se etablirao kao jedan od najuglednijih i raznolikih glumaca u filmskoj industriji. Stanley Tucci je ne samo priznat glumac i redatelj već i ikona filma s velikom vjernošću obožavatelja diljem svijeta. Njegova izvanredna karijera i doprinos filmskoj umjetnosti čine ga važnom figurom u svijetu zabave.

Stanley Tucci

The Devil Wears Prada

Film ‘The Devil Wears Prada’ iz 2006. godine, režiran od strane Davida Frankela, postao je kultni hit s raznovrsnim i sjajnim glumačkim ansamblom. Stanley Tucci igra ulogu Nigela, modnog urednika u prestižnom modnom časopisu ‘Runway’, koji je pod vodstvom zahtjevne i tiranske urednice Mirande Priestly, koju tumači Meryl Streep. Nigel je blizak prijatelj Mirande i ključna osoba u modnoj industriji, a Tuccijeva izvedba pruža dubinu i slojevitost lika.

Tucci je donio nevjerojatnu šarmantnost, duhovitost i osjećaj stila Nigelu, koji je jedan od rijetkih dobrih likova u surovom svijetu mode prikazanom u filmu. Njegova karizma i sjajna kemija s ostalim glumcima, posebice Anne Hathaway, koja igra glavnu ulogu, doprinijeli su humoru i emotivnom tonu filma.

The Lovely Bones

Film ‘The Lovely Bones,’ redatelja Petera Jacksona, temelji se na istoimenom romanu Alice Sebold i prati priču djevojčice Susie Salmon koja promatra svoju obitelj i prijatelje s neba nakon što je brutalno ubijena. Stanley Tucci igra ključnu ulogu u ovom filmu i nudi izvanrednu izvedbu.

U filmu ‘The Lovely Bones,’ Stanley Tucci tumači ulogu Georgea Harveya, susjeda i ubojicu djevojčice Susie. Njegova uloga je mračna i jeziva, a njegova izvedba oživljava zlu prirodu ovog lika. Tucci je nevjerojatno vješto prenio kompleksnost Harveya, od njegove tajnovite i nevine vanjštine do duboko poremećene i zle prirode. Njegova izvedba donosi napetost i strah u filmu, što ga čini još snažnijim. Stanley Tucci je za svoju ulogu zaradio brojne pohvale i nominacije za nagrade, uključujući nominaciju za Oscara za najbolju sporednu mušku ulogu. Njegova izvanredna sposobnost da utjelovi ovako mračan lik svjedoči o njegovoj glumačkoj raznolikosti i talentu.

Big Night

‘Big Night’ je kulinarska drama-komedija iz 1996. godine, koju su režirali Stanley Tucci i Campbell Scott, a Stanley Tucci također glumi u filmu. Ovaj film postao je kultni hit među ljubiteljima hrane i filmskih umjetnosti te je prepoznat po svojoj jedinstvenoj mješavini kulinarske strasti, obiteljskih odnosa i umjetnosti kuhanja.

Radnja filma prati priču o braći, Primu (Tony Shalhoub) i Secondu (Stanley Tucci), koji vode restoran Paradise u malom gradiću na obali New Jerseya. Obojica su strastveni kuhari, ali restoran se suočava s financijskim problemima i konkurencijom drugih restorana. Kako bi privukli više gostiju, odluče prirediti posebnu večeru koja će ostati urezana u pamćenje. Stanley Tucci je ne samo glumio u filmu, već je i bio su-scenarist i su-redatelj filma. Njegova uloga kao Seconda, brata koji je strastveni kuhar, dodaje dubinu i kompleksnost priči. Tucci i Tony Shalhoub su ostvarili izvanrednu kemiju na ekranu kao dvojica braće čije se različite osobnosti i vizije sukobljavaju tijekom pripreme za spektakularnu večeru.

SAZNAJ VIŠE: