Veseli nas dolazak romantične komedije s odličnim glumačkim duom

Julia Roberts i George Clooney uskočili su u glavne uloge u filmu „Ticket to Paradise“ gdje glume rastavljene roditelje koji sprječavaju vlastitu kćer u udaji za lokalca
01.07.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram
RECOMMENDED

Dugo nismo naletjeli na neku dobru romantičnu komediju pa je bilo vrijeme da nam jedna takva pokuca na vrata. Riječ je o filmu „Ticket to Paradise“, a u glavnim ulogama su se pronašli pioniri romantičnih komedija Julia Roberts i George Clooney. Film je nastao pod palicom režisera Ola Parkera, a u kinima ćemo ga moći gledati 21. listopada ove godine.

U filmu „Ticket to Paradise“ Julia Roberts i George Clooney glume dvoje davno rastavljenih roditelja koji su se spontano vjenčali dok su bili mlađi. Bivši par mora udružiti snage kako bi spriječio svoju kćer Lily da napravi istu pogrešku kada otputuje na Bali i pokuša se udati za lokalca. „Najgorih 19 godina u mom životu“, kaže Clooney u traileru za njegovu vezu s Roberts, na što ona odgovara: „Bili smo u braku samo pet godina.“ On uzvraća: „Uključujem i oporavak.“ Već znamo u kakvom će tonu ići ovaj film u kojem će biti puno svađa i prepirki, sve da bi se na kraju razvila ljubav.

Ol Parker prethodno je režirao film „Mamma Mia! Here We Go Again“ i „The Best Exotic Marigold Hotel“, a film „Ticket to Paradise“ režira prema scenariju kojeg je napisao zajedno s Danielom Pipskijem. Osim što su glavni likovi filma, George Clooney i Julia Robert su i producenti filma zajedno s Deborah Balderstone, Timom Bevanom, Ericom Fellnerom, Marisom Yeres Gill, Lisa Roberts Gillanom, Sarah Harvey and Grantom Heslovom. Sadržaj filma nas svakako podsjeća na već poznate romantične komedije poput „Mamma Mia!“ i „Moje grčko vjenčanje“, a sigurni smo da će Roberts i Clooney svojom vrhunskom glumom dati posebnu notu filmu.  

SAZNAJ VIŠE: