„Cabinet of Curiosities“ je serija koju ćemo gledati ovog Halloweena

Ovog mjeseca dolazi prava horor poslastica: „Cabinet of Curiosities“ je antalogijski horor serijal koji je nastao prema istoimenoj kratkoj priči redatelja Guillerma del Tora i sastoji se od osam jezivih priča
05.10.2022.
IMAGE SOURCE: IMDb/ Netflix
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Od cijelog popisa jezivih filmskih i serijskih naslova koji nam stižu ovaj mjesec, izdvojit ćemo seriju Netflixove produkcije „Guillermo del Toro: Cabinet of Curiosities“ čiji nas je trailer koji je nedavno izašao jednostavno oduševio. Stručnjak za horore i jezive priče, redatelj Guillermo del Toro, u ovom će nas serijalu uvesti u svijet jezivog i strašnog, a svaka priča iznikla je iz zapisanih maštarija ovog velikog redatelja.

Ako poznajete i volite rad Guillerma del Tora, onda vam toplo preporučamo da ovu „spooky“ sezonu provedete uz „Cabinet of Curiosities“. Riječ je o antalogijskom horor serijalu nastaloj po del Torovoj istoimenoj kratkoj priči. Serija sadrži osam jedinstvenih horor priča od koje se svaka fokusira na novu postavu likova koji su se na svoju nesreću, susreli s čudovištima, duhovima  i ubojicama s ovoga svijeta.

Osim odlično jezive radnje, serija dovodi niz velikih imena i talenata, uključujući Ruperta Grinta, Bena Barnesa, Andrewa Lincolna, Sofiju Boutellu i mnoge druge. Dvije od osam epizoda napisao je sam del Toro, dok su ostalih šest pisali scenaristi serije koji su prethodno radili na uspješnim projektima Netflixa „The Strain“ i „Black Mirror“.

„Cabinet of Curiosities“ doći će na ovu streaming platformu 25. listopada, svega par dana prije američkog blagdana Halloweena. Izbacivat će se po dvije epizode dnevno (što polako postaje nova politika Netflixa), a svaku će epizodu predstaviti sam Guillermo del Toro. Mali sneak peek što nas sve očekuje, možete pogledati u traileru.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: