Kolekcija svijeća i tanjura koja će vas iskreno nasmijati

U svijetu brenda „Gohar World“ svijeće su u obliku cvjetače, a noževi izledaju poput slatkiša. Ovaj razigrani brend stolnih dodataka i posuđa iznenadio nas je ekstravagantnom blagdanskom kolekcijom koja nadmašuje sva očekivanja
12.11.2022.
IMAGE SOURCE: Gohar World

Život ne treba shvaćati preozbiljno i tu smo da se smijemo, zašto onda ne bismo uobičajenim predmetima u svakodnevnoj uporabi dali malo duha? Takvom su se idejom vodile sestre Gohar koje su osnovale „Gohar World“ s ciljem da redizajniraju priču iza nezanimljive blagavaonice. S malo humora i kreativnosti, sestre Laila i Nadia Gohar na stol stavljaju još luđe predmete koji će vas oduševiti.

Ideja brenda došla je, naravno, iz blagavaonice na Manhattanu u kojoj je obitelj Gohar redovito primala goste, a sada uz njihove neobične tanjure, goste ugošćavaju ljudi diljem svijeta.

Blagdanska kolekcija 2022. pokriva sve osnove uz mali twist pa su tako tanjuri za večeru u obliku graha, a desertne žličice izgledaju poput morskih stvorenja. Trompe l’ oeil tehnika već je viđena u starijim kolekcijama, ali u keramičkoj izradi „Laboratorija Paravicini“, opet se pojavlja grah čije sličice krase biserne tanjure. Tu su još i navlake za tanjure s prugastim bombonima i colorblock salvete, ali nama su posebnu pažnju privukle gumene rukavice za pranje suđa. Iako ne spadaju u blagavaonicu, otkačene su i nesvakidašnje sa svojim čipkastim obrubom.


Ništa manje nas nisu iznenadili i ukrasi za stol, točnije, realistične svijeće u oblicima svakakvih kolača koje ne znamo bismo li rađe pojeli ili gledali u čudu. U zbirci se nalazi i stakleno posuđe, ogrtači i mali luster za izlaganje jaja i sve to običan stol čini pravom malom izložbom koja će oduševiti i nasmijati obitelj za blagdanskim stolom.

SAZNAJ VIŠE: