JJ Martin se prihvatila prvog dizajnerskog projekta, a rezultat je fenomenalan

J.J. Martin dizajnirala je interijer luksuznog utočišta na obali jezera Como u Italij i ovim je uređenjem nadmašila samu sebe
28.07.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram JJ Martin

J.J. Martin je neumorna kada je u pitanju njena opsesija vintage komadima, a njena kuća u Milanu je personifikacija proljeća. Započela je s prodajom nakita i garderobe, a njen brend La Double J se pozicionirao kao omiljeni kutak talijanskih dragulja.

Prije dva tjedna, dobila je poziv za prvi projekt dizajna interijera od Passalacqua hotela koji se nalazi na obali jezera Como. Objeručke ga je prihvatila i nadmašila samu sebe, zavirite u krajnji rezultat.

U okviru hotela koji je nedavno pretvoren u luksuzno utočište s 24 apartmana, J.J. je preuzela bar i bazen i obojila ih vibrantnom paletom boja. Privatna vila iz 1787. smještena u vjekovima starim čempresima i maslinjacima obnovljena je i transformirana u hotel s pet zvjezdica od strane Valentine De Santis, čija obitelj ima iskustvo u luksuznom gostoprimstvu otkako je kupila Grand Hotel Tremezzo — jedan od najčuvenijih hotela na jezeru, još iz 70-ih.

Prostor oko bazena J.J. je oplemenila šarenim dezenom utisnutim u namještaj, jastuke i podmetače. Stolove krasi i La Double J posuđe, a suncobrani vrište Dolce Vita. Mnogi artikli razvijeni za hotel – uključujući jastuke, podmetače i salvete – bit će dostupni za kupovinu isključivo na stranici La Double J od sredine ljeta 2022. Pripremili smo torbu.

SAZNAJ VIŠE: