Jimmy Choo otvara vlastiti coffee shop u Londonu

Jimmy Choo otvorio je vlastiti coffe shop „Choo Cafe“ u prostoru robne kuće Harrods u Londonu koji nudi pravu ružičastu rapsodiju i vrhunsko gastronomsko iskustvo
07.07.2022.
IMAGE SOURCE: Jimmy Choo

Nakon što su Dior i Louis Vuitton otvorili vlastite restorane, sada se i luksuzni brend Jimmy Choo ubacuje u gastro vode te u suradnji s renomiranom londonskom robnom kućom Harrods otvara vlastiti coffee shop pod nazivom „Choo Cafe“. Smješten u srcu Harrodsovog odjela cipela, Jimmy Choo će preuzeti prostor na tri mjeseca i ponuditi impresivno gastronomsko iskustvo. Inspiriran karakterističnom bojom brenda, bojom fuksije, Choo Cafe nudi pravu ružičastu rapsodiju, a može se pohvaliti plišanim ružičastim tepihom, sjedalima u obliku skultpura i zrcalnim elementima.

Inspiracija za interijer uzeta je iz najnovije kolekcije torbi Jimmy Chooa „Varenne Avanue“ pa će tako kafić posjetiteljima omogućiti kratak pregled na kolekciju koja bi trebala biti predstavljena ove jeseni. Što se tiče samog jelovnike Choo Cafea, kreirali su ga nagrađivani kuhari Harrodsa i odaje počast britanskom ljetnom vremenu upotrebom sezonskih sastojaka poput svježih jagoda i malina, u kombinaciji s tipično engleskim čajevima i profinjenim izgledom klasičnih sendviča za piknik. Na jelovniku će se također pronaći niz slastičarskih opcija uz kavu i šampanjac. Iskustvo objedovanja bit će upotpunjeno brendiranim posuđem i priborom za jelo u živopisnoj ružičastoj nijansi. Brendu Jimmy Choo je u cilju da napravi mjesto koje će u svakom trenutku nuditi pravi instagramski doživljaj. The Choo Cafe u Harrodsu bit će otvoren za posjet do 30. rujna pa ako se nalazite u Londonu, svakako posjetite ovaj jedinstveni coffee shop.

SAZNAJ VIŠE: