SEARCH

Jesen stiže u paketu s novim serijskim naslovima

Službeno nam je stigla jesen pa kako bismo se riješili nostalgije za ljetom, binge watchat ćemo odlične serije koje izlaze u baš prigodno vrijeme. Ovo je naš popis
24.09.2022.
IMAGE SOURCE: IMDb/ Pinterest
RECOMMENDED

Prišunjala se mnogo brže i eksplozivnije nego što smo očekivali, ali što je tu je – jesen je stigla i ne preostaje nam mnogo više od pronalaženja načina da je učinimo što zabavnijom. U pomoć nam priskaču novi serijski naslovi koji stižu u krajnje prigodno vrijeme. Igra ultimativnog bingea može početi!

INSIDE MAN

“Inside Man” prati zatvorenika osuđenog na smrt u SAD-u i ženu zarobljenu u podrumu ispod engleskog namjesništva koji ukrštaju svoje puteve na najneočekivaniji mogući način. Autor serije je čuveni Steven Moffat, a glumačka postava koju čine David Tennant, Dolly Wells, Lydia West i Stanley Tucci obećava!

Jesen stiže u paketu sa novim serijskim naslovima (фото 1)

Jesen stiže u paketu sa novim serijskim naslovima (фото 2)

THE IDOL

Do sada ste sigurno vidjeli kako izgledaju Lily-Rose Depp i The Weeknd u prvom traileru za njegovu seriju “The Idol”. Abel je radio na seriji zajedno s producentom “Euforije” a prve epizode stižu u studenom. Serija prati mladu pop pjevačicu koja započinje romansu sa zagonetnim vlasnikom noćnog kluba koji je također vođa tajnog kulta, a “The Idol” najavljuju kao najljigaviju ljubavnu priču Hollywooda.

Jesen stiže u paketu sa novim serijskim naslovima (фото 3)

ALASKA DAILY

“Alaska Daily” je nova američka dramska serija koju je kreirao Tom McCarthy za ABC, a u kojoj Hilary Swank glumi novinarku koja traži novi početak na Aljasci. Drugim riječima, idealan naslov za prva jesenja ušuškavanja. Premijera je zakazana već za 6. listopad! 

FIRE COUNTRY

Mladi osuđenik se pridružuje vatrogasnoj brigadi u potrazi za iskupljenjem i skraćenom zatvorskom kaznom, te on i drugi zatvorenici rade zajedno s elitnim vatrogascima na gašenju velikih požara širom regije. Serija stiže 7. listopada, a mi predlažemo da dodate ovu priču o iskupljenju na must watch listu.

Jesen stiže u paketu sa novim serijskim naslovima (фото 4)

SHANTARAM

Ovisnik o heroinu zatvoren zbog pljačke bježi iz zatvora i ponovo se pronalazi kao liječnik u sirotinjskim četvrtima Bombaya. Serija je zasnovana na istoimenom romanu Gregorya Davida Robertsa, broji deset epizoda i stiže već 14. listopada!

Jesen stiže u paketu sa novim serijskim naslovima (фото 5)
SAZNAJ VIŠE:
Lucija Vogrinc
| 27.09.2022.