Imamo prve fotografije nove kolekcije Marije Tarlać!

Jedna od omiljenih sprskih dizajnerica je prdstavila lookbook za novu kolekciju. Pažnju su nam privukle elegantne haljine i oversized kaputi. Evo što vas očekuje
07.11.2022.
IMAGE SOURCE: Vedrana Vukojević

Brend Marija Tarlać je za kratko vrijeme postao prepoznatljivo i voljeno ime na srpskoj i regionalnoj modnoj sceni zahvaljujući svojoj jedinstvenoj estetici i komadima koji savršeno balansiraju između cool i svečanog. Nenametljivi ali majstorski krojevi, vrhunski materijali i nevjerojatno oko za detalje, uvrstili su je u sam vrh liste naših omiljenih dizajnera. Svakom novom kolekcijom, Marija nam iznova pokazuje svoju sposobnost da dizajnira modele bez kojih nam se, već na prvi pogled, čini da više ne možemo.

Imamo prve slike kolekcije za zimu 2023. Marije Tarlać! (фото 1)
Imamo prve slike kolekcije za zimu 2023. Marije Tarlać! (фото 2)

Nova kolekcija za zimu 2023. samo je potvrdila ono što već znamo. Uvijek nova ali zasnovana na vječnim principima kvalitete i kreativnosti, Marija se ovaj put udaljila od ljetnih uzoraka po kojima je prepoznajemo i odlučila za mirniju decentniju paletu. Tu su crna i krem bijela, nijanse plave s diskretnim uzorcima i nježna ali karakterna ružičasta, a poseban detalj su kontrastni šavovi na haljinama koji ističu njihovu konstrukciju, ali i siluetu žene koja ih nosi.

Imamo prve slike kolekcije za zimu 2023. Marije Tarlać! (фото 3)

Precizni krojevi i luksuzne, ali nepretenciozno elegantne tkanine, ponovo doprinose neočekivanim obrtima modela s Marijinim potpisom, a ženstvene siluete haljina nadopunjuju se opuštenim modelima inspiriranim muškim krojevima poput odijela i kaputa, čineći u cjelini kolekciju koju želimo vidjeti u svom ormaru.

Imamo prve slike kolekcije za zimu 2023. Marije Tarlać! (фото 4)
Imamo prve slike kolekcije za zimu 2023. Marije Tarlać! (фото 5)

Iza LookBooka stoji fotografkinja Vedrana Vukojević, ispred njenog objektiva našla se manekenka Bojana Mila Bošković, dok je kreativno vodstvo preuzela Marija Tarlać uz pomoć asistentice Vanje Brašanac. Volimo njihove prijedloge za stiliziranje i jedva čekamo vidjeti ove modele na djevojkama u gradu.

Imamo prve slike kolekcije za zimu 2023. Marije Tarlać! (фото 6)

Imamo prve slike kolekcije za zimu 2023. Marije Tarlać! (фото 7)
Imamo prve slike kolekcije za zimu 2023. Marije Tarlać! (фото 8)
SAZNAJ VIŠE: