Imamo najljepši besplatni vodič kroz Pariz

Jelena Karakaš je napravila najstylish vodič koji će vam pomoći ako idete u Pariz i želite obići sva chic mjesta od restorana do barova i trgovina
19.09.2023.
IMAGE SOURCE: Jelena Karakaš
RECOMMENDED

Ako ikome vjerujemo kada su u pitanju putovanja i lifestyle, to je Jelena Karakaš na čijem ćete Instagram profilu pronaći beskonačnu inspiraciju za svjetske destinacije i sva ona lijepa mjesta o kojima možda maštate. Jelena istraži svaki grad u koji ode i to učini jako temeljito. Pariz joj je jedna od omiljenih europskih stanica, a ovo ljeto je odlučila provesti mjesec dana u francuskoj prijestolnici i obići sva mjesta za koja možda niste ni znali. Iz tog boravka je nastao Paris Guide koji će vam postati najbolji prijatelj ako putujete u Pariz.

Restorani, galerije, caffei, trgovine, barovi – sve vas to čeka u ovom stylish online vodiču koji je pripremila i opremila sa svim ključnim informacijama i fotografijama. Kroz 13 pomno uređenih stranica Jelena vam priča priču o svakom mjestu koje je posjetila i kako nam je rekla, za stvarno življenje ovog vodiča vam je dovoljno tjedan dana u Parizu. Možda ćete za put odabrati ranu jesen ili proljeće i savjetujemo da to učinite jer možete sjediti na nekoj od prekrasnih terasa koje je spomenula u vodiču.

Kako do vodiča?

Za ovaj vodič se trebate prijaviti online i stići će vam na mail svježe upakiran na vašu mail adresu. Prijavu možete napraviti na njenom službenom Instagram profilu.

SAZNAJ VIŠE: