House of Sunny i Airbnb stvorili su boravak iz bajke

Airbnb i House of Sunny spojili su se zbog ljubavi prema estetici i dizajnu te odlučili napraviti jedinstveno iskustvo za svoje posjetitelje
17.09.2023.
IMAGE SOURCE: Airbnb

Popularni brend odjeće House of Sunny udružio se s Airbnbom i zajedno su stvorili jedinstveno modno iskustvo – jednonoćni boravak u Hackney studiju modne marke. Airbnb je bio dom estetski lijepih i iznenađujućih boravka, ali ovo je njegova prva suradnja s nekom modnom markom, čineći cijeli doživljaj jedinstvenim iskustvom.

Otvarajući se upravo na vrijeme za London Fashion Week , željeni printovi i razigrani dizajni House of Sunny pretvaraju se u živopisne interijere dok izložbeni prostor i trgovina sa sjedištem u Londonu postaju raskošni Airbnb prostor na samo jednu noć. Dekor svake sobe crpi inspiraciju iz jednog od kultnih komada brenda.

Tijekom boravka, obožavateljima će biti ponuđena dizajnerska sesija 1:1 s voditeljem i osnivačem Sunnyjem Williamsom, uz miran san na valovitom krevetu inspiriranom Sundown motivom brenda i priliku da isprobaju Ormar Snova — interaktivni prostor s promjenjivim krajolikom koji odražava dizajn odabranog komada.

Noćenje je dostupno za dvoje gostiju i može se besplatno rezervirati 19. rujna a sam boravak je 22. rujna. Za one koji ne mogu osigurati boravak, Airbnb će otvoriti Sunny’s House 17. rujna kako bi javnost mogla zaviriti unutra, a više informacija možete vidjeti na web stranici Airbnba.

SAZNAJ VIŠE: