Hotel Romeo Ibiza odaje počast američkim ljubavnim motelima

Ruta 66, zaljubljeni par u bijegu i Las Vegas vjenčanje tipični je scenarij američke ljubavne priče 60-h koja je oživljena u hotelu Romeo Ibiza
31.08.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram

Tek vjenčani u maloj kapelici u Las Vegasu, vozite se u Ford Mustangu po ruti 66, slušajući „Hotel California“. Na ruti nailazite na slatki motel koji će biti vaše utočište za prvu bračnu noć. Jesmo li vas ovim scenarijem potpuno prebacili u neki američki film 60-ih i 70-ih godina? Ta američka ljubavna priča pretočena je u retro hotel s četiri zvjezdice i nalazi se na Ibizi. Hotel dijeli ime s nesuđenim Julijinim ljubavnikom Romeom, što daje dodatnu simboliku američkih motela koji su služili kao bijeg parovima što se nisu smjeli voljeti.

Hotel Romeo Ibiza jedan je od sedam butik hotela grupacije Concept Hotel Group. Svaki od tih hotela je poseban na svoj način te promovira razne oblike audiovizualne umjetnosti. Već smo pisali o Paradiso hotelu koji slavi sedmu umjetnost, a sada nam je za oko zapeo Romeo hotel sa snažnim crvenim retro elementima.

Od crvene noćne neonske rasvjete do prekrasnog bazena s crvenim i bijelim suncobranima, staromodnom skakaonicom i jacuzzijem u obliku srca, baš sve je pretočeno bojom ljubavi. U predvorju hotela također ćete pronaći Mandy’s Diner, božanstvenu retro reinkarnaciju tipičnog američkog restorana s banketima prekrivenim crvenim vinilom.

Kao i svaka tajna ljubavna priča, i ovaj hotel ima svoju tajnu. A to je soba za zabavu kojoj se pristupa kroz tajni ulaz i namijenjena je kasnoj noćnoj zabavi. U sobi se nalazi bar, zona za ples na šipci, sofe s uzorkom leoparda i karaoke mašina. Baš za razbuktavanje strasti i romantike!

Najveći znak klasičnom Las Vegas vjenčanju je postavljena drive-in kapelica za vjenčanja, a neće vam promaknuti ni parkiralište u pravom motelskom stilu. Sobe i apartmani nazvani su po stanicama na poznatoj ruti 66, a zavodljiva crvena rasvjeta u sobama namjerno graniči s otrcanim kako bi što bolje vizualizirala jeftine „Bonnie i Clyde“ motele.

SAZNAJ VIŠE: